مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان، حجتالاسلام عباسعلی ابراهیمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران از برگزاری اجلاسیه استانی نماز در شهرستان ساری خبر داد.
وی تصریح کرد: اجلاسیه استانی نماز در مازندران صبح فردا در اردوگاه دانشآموزی بادله واقع در کیلومتر هفت ساری برگزار میشود که این اجلاسیه مقدمهای است برای برگزاری اجلاسیه سراسری که قرار است امسال در استان البرز برگزار شود.
رئیس ستاد اقامه نماز مازندران با اعلام اینکه در سال جاری موضوع اجلاسیه نماز به کاهش آسیبهای اجتماعی میپردازد، افزود: مقرر شد برای دریافت نتیجه مطلوب اجلاسیه ملی پیش اجلاسیه منطقهای و استانی در اقصی نقاط کشور برگزار شود.
این مسؤول با بیان اینکه از افراد صاحب قلم و اندیشه در اجلاسیه سراسری نماز استفاده میشود، گفت: آثار ارسال شده به اجلاسیه سراسری نماز پس از بررسی و تأیید نهایی چاپ و منتشر میشود.
ابراهیمی به نیازمندیهای ستاد اقامه نماز استان در برخی از مناطق مازندران اشاره کرد و افزود: 60 نمازخانه بینراهی در استان باید جانمایی شود.عدم وجود نمازخانه مناسب در برخی از مناطق گردشگری از مهمترین نیازمندیهای استان در بحث مکانها برگزاری نماز است.
رئیس ستاد اقامه نماز مازندران با اعلام اینکه در سطح کشور متولی برای احداث یا ساختوساز مسجد نداریم، افزود: بیشتر اقدامات در حوزه ساختوساز مسجد به صورت موازی کاری است، ارگانی که مسؤولیت مستقیم در این حوزه داشته باشد در کشور تعریف نشد.
این مسؤول نیاز به کتابخانه تخصصی در امر نماز را یکی از ضروریات اعلام کرد و ادامه داد: هنوز نتوانستیم ضرورت برگزاری نماز را به صورت جدی در جامعه تفهیم کنیم.
ابراهیمی با بیان اینکه یکی از دغدغههای جدی مردم باز بودن نمازخانهها در اوقات شرعی است، یادآور شد: 4 هزار و 105 مسجد در استان داریم که تنها هزار و 632 مسجد امام جماعت دارد و در 236 مسجد نماز صبح برگزار میشود، در برخی از مساجد به دلیل نداشتن نیروی انسانی و عدم تأمین منابع مالی نیروی انسانی به صورت نیمهفعال و یا غیرفعال است.
وی با اشاره به اینکه بودجهای فرهنگی ویژه نماز در سطح ادارات و نهادها باید تعریف شود، خاطرنشان کرد: به امر نماز در سطح ارگانها و نهادها باید توجه ویژه شود.
رئیس ستاد اقامه نماز مازندران با اعلام اینکه تبلیغات محیطی نماز برای در سطح شهرهای استان نداریم، افزود: انواع و اقسام تبلیغات در سطح شهرها وجود دارد ولی تبلیغاتی برای نماز مشاهده نمیشود که این موضوع نگرانکننده است.
این مسؤول در پاسخ به سؤال فارس که آیا نظارتی بر مکان نمازخانههای مراکز گردشگری و تفریحی انجام میشود، به این دلیل که نمازخانهها در تعدادی از مراکز گردشگری در بدترین نقطه قرار دارند، ادامه داد: به صورت موردی در این ارتباط ورود پیدا میکنم ولی متولی اصلی این موضوع ادارهکل میراث فرهنگی و گردشگری است.
وی گفت: ستاد اقامه نماز در اینگونه موارد دغدغهها را به متولیان امر گزارش میدهد تا به صورت ویژه به اینگونه موارد رسیدگی شود.
انتهای پیام/86004/خ30