لیگ حافظان قرآن طرحی نو در شیوه برگزاری مسابقات قرآنی است

مازندشورا: ایده‌پرداز قرآنی گفت: لیگ حافظان قرآن طرحی نو در شیوه برگزاری مسابقات قرآنی است که به همه مربیان، حافظان و دیگر فعالان قرآنی امکان حضور در مسابقات استانی و حتی کشوری را می‌دهد.

مازندشورا:سیده کلثوم حسینی‌خلیلی امروز گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری اظهار کرد: در سال نخست برگزاری مسابقات لیگ حافظان قرآن سعی بر معرفی طرح داشتیم که مورد مقبول شرکت کنندگان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه قوانین و مقررات اصلی لیگ و روش اجرایی به طور کامل از سال آینده اعمال می‌شود، اضافه کرد: در سال آینده در دو بخش برادران و خواهران اجرا می‌شود.

مدیرعامل تنها مؤسسه تلفیقی قرآن و ورزش در سطح کشور در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه این طرح قرار است به همین شکل ادامه پیدا کند، بیان کرد: در صورت امکان این طرح در رشته‌های مختلف قرآنی برگزار می‌شود.

حسینی تصریح کرد: در اصل لیگ حافظان قرآن طرحی نو در شیوه برگزاری مسابقات قرآنی است که به همه مربیان و حافظان و دیگر فعالان قرآنی امکان حضور در مسابقات استانی و حتی کشوری را می‌دهد.

وی ادامه داد: در این طرح عملکرد مؤسسات و یا سازمان‌های قرآنی و مربیان به محک گذاشته شده و ایجاد امید و شور و نشاط و کسب تجربه در کنار چهره‌های مطرح قرآنی را به شرکت‌کنندگان می‌دهد.

ایده‌پرداز و مسؤول اجرایی و فنی لیگ حافظان قرآن درباره هدف از برگزاری این طرح، گفت: بالا بردن سطح معرفت و تخصص نسبت به موضوع و کار خود و عرضه کردن هنر و توان قرآنی افراد گروه، استمرار و آمادگی روانی و فنی افراد تحت تعلیم در سطح ایده‌آل در طول سال، جلوگیری از افت توان آنان و ایجاد و تقویت انگیزه و نشاط و ترویج سبک زندگی قرآنی، بالا بردن قابلیت‌های اجرایی در برگزاری مسابقات ایجاد زمینه مناسب برای شناسایی و کشف نیروهای مستعد و به وجود آوردن رقابت سالم میان افراد و مربیان و ارزیابی آنان و ارتقای سطح دانش در میان مربیان قرآن پژوهان و کسب تجربه بیشتر از جمله اهداف برگزاری این مسابقات است.

حسینی در پاسخ به این سؤال که با توجه به فعالیت و مشغله کاری زیاد قصد و هدف شما چیست؟ اظهار کرد: قبول یک ایدئولوژی با مسؤولیت است که وقتی من دین را به عنوان یک حقیقت می‌پذیرم، به‌طور حتم مسؤولیت‌هایی هم به‌دنبال دارد در واقع دین حقیقتی مانند علم و بهداشت و بلکه بالاتر از آن است.

وی تصریح کرد: با توجه به فعالیت‌های گسترده دشمنان در فضاهای مجازی اجرای چنین برنامه‌هایی نیازمند تبلیغات صحیح است؛ دنیای امروز ما همان گونه به پیغمبر اکرم محتاج است که در یک‌هزار و 400 سال پیش بود، دیروز بر تنزیل قرآن جنگیدیم امروز بر تأویل قرآن می‌جنگیم.

مسؤول تربیت و آموزش بسیج ورزشکاران مازندران گفت: بر کسی پوشیده نیست که همه ما در زمانه‌ای مدرن زندگی می‌کنیم، زمانه‌ای که آن را با ابزارهای جدید و تکنولوژی‌های روزآمد نرم‌افزاری می‌شناسند در چنین جهانی زمان، برای هیچ‌کس منتظر نخواهد ایستاد و این ما انسانها هستیم که باید خود را همگام با زمان، به پیش هدایت کرده و با روزگار همراه شویم.

حسینی تشریح کرد: در این میان باید از داده‌ها و نمادهای مدرن از جمله رایانه، نرم‌افزارهای رایانه‌ای و یا حتی ایده‌های ناب به‌ عنوان ابزاری برای تعمیم و گسترش مفاهیم ارزشی استفاده کنیم.

وی با تأکید بر اینکه دشمن به دنبال ایجاد شبهه در دین اسلام و سیاه‌نمایی و ایجاد یأس و ناامیدی مسلمانان در دین‌شان است، خاطرنشان کرد: در ابتدا درون انسان را پوچ و خالی کرده و همچنان که حیات پوسته یک میوه به هسته آن بستگی دارد و اگر هسته از بین برود ظاهر و پوسته نابود می‌شود با انتقال مسائل انحرافی و نابودی افکار مسلمانانی که آگاهی و بصیرت‌شان اندک است، موجب نابودی آنان می‌شوند.

این ایده‌پرداز قرآنی با اشاره به اینکه اجرای مسابقات قرآنی وسیله‌ای برای آگاهی از مفاهیم و متن قرآن و جلوگیری مسلمانان از این انحرافات است، بیان کرد: کارگروهی موجب رسیدن به نتیجه مطلوب و بهتر شده و البته تعارض و کشمکش در کار گروهی چه به نتایج ظاهری دست پیدا کنیم یا نه، زمانی نتیجه واقعی دارد که رضایت خدا را جلب کرده باشیم.

حسینی یادآور شد: باید بدانیم که رضای پروردگار در کمک به رشد افراد است، نه در مچ‌گیری از آنها و اینکه انسان‌ها در مسیر تکامل قرار دارند و قصور و حتی تقصیر اموری طبیعی است و باید نگاهمان به سایر اعضا باید نگاه تربیتی و مشفقانه باشد.

وی ادامه داد: حفظ شعارهای اسلامی موجب شده روح اسلامی خودمان را در شعائر اسلامی و روح ملی خودمان را در شعائر ملی حفظ کنیم و نباید این شعارها را از دست دهیم و رنگ و شعارهای دیگران را بگیریم، در صورتی که ما مسلمان هستیم.

این فعال قرآنی با اعلام اینکه خداپرستی شعار نیست، بلکه یک حقیقت است، افزود:  وقتی به این باور رسیدیم، باید در عمل و نه فقط در زبان این حقیقت را به همگان ثابت کنیم.

حسینی در پایان با بیان اینکه مسؤولان باید دائماً در فکر رشد علمی و بصیرت و آگاه کردن مردم باشند، متذکر شد: در تمام زمینه‌هایی که دشمن در حال برنامه‌ریزی آن برای منحرف کردن جوانان و سایر اقشار هستند نباید خود را فارغ‌التحصیل بدانند.

انتهای پیام/86034/ذ40

قرآنی اینکه مسابقات برگزاری حافظان ایجاد حسینی مربیان افراد ایده‌پرداز ادامه اجرایی اسلامی امروز حقیقت هستیم پوسته مسلمانان مفاهیم نابودی شعارهای شعائر نباید خودمان زمانه‌ای نتیجه آگاهی تجربه سؤال امکان آینده اظهار خبرنگار تصریح می‌دهد عنوان زندگی جلوگیری مسؤول اجرای