مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، محمود نوربخش بعدازظهر شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تصریح کرد: ۵۴ پروژه در برنامه اجرایی اقتصاد مقاومتی استان تعریف شده است و این ستاد تاکنون ۹ جلسه داشته است که از این تعداد شش جلسه در حوزه کشاورزی، صنعت و گردشگری بوده است.
نوربخش با اشاره به اینکه در سرشماری نفوس و مسکن استان، قریب ۹۲.۱ درصد پیشرفت کار داشتهایم افزود: این میزان سه درصد بالاتر از نرم کشوری است.
ربیع فلاح جلودار استاندار مازندران نیز با اشاره به اینکه علیرغم قرار گرفتن مازندران در شمار شش استان برتر کشور در اقتصاد مقاومتی، دستگاههای اجرایی باید فعالیتهای خود در این راستا را جدی بگیرند، گفت: اقتصاد مقاومتی نباید در حد یک کار اداری تلقی شود، چراکه تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی آنقدر مهم است که مقام معظم رهبری راسا مسائل آن را به صورت مستمر دنبال مینمایند.
رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، با اشاره به اهمیت ایجاد تغییر در وضع پخت نان و کیفیت آن، تاکید کرد: باید عزم جدی و پیگیری هدفمند و با برنامه در خصوص نیروی انسانی، بهداشت، طبخ، کیفیت و وزن نان و نظارت دقیق بر مسائل مرتبط با پخت نان به عنوان یکی از محورهای ۵۴ گانه پروژههای اقتصاد مقاومتی در استان صورت گیرد.
وی با بیان اینکه توسعه صادرات، از سیاستهای مهم اقتصاد مقاومتی است و تولید با نگاه صادراتی باید صورت گیرد، خاطر نشان ساخت: باید ظرفیت تولید استان احصا شود و بر اساس برنامه ریزی دقیق نسبت به افزایش تولید و صادرات اقدام گردد.
استاندار با اشاره به اینکه راه اندازی پنجره واحد یک گام مثبت و رو به جلو در روند سرمایه گذاری در استان بوده است، یاد آور شد: فرایند استعلامات در جاهایی که لازم نیست به منظور سرعت بخشیدن به کار حذف شود و مدیران از اختیارات استانی تفویض شده استفاده نمایند.
ربیع فلاح، بر ضرورت پیوست زیست محیطی برای پروژههای مختلف تاکید کرد و افزود: اختیارات کامل و اظهار نظرها نباید در یکجا متمرکز شود و فرآیندهایی که موجب کند شدن روند کار در اعطای مجوز میشود، کنار گذاشته شود.
مقام عالی دولت در مازندران، با تاکید بر اینکه باید به سرمایه گذاران احترام گذاشت و از اراده آنان برای سرمایه گذاری استقبال نمود، ابراز داشت: فرآیندهای انجام کار در پنجره واحد کوتاه شود.