دفاع از نظام و ولایت از صفات بارز آیت‌الله فاضل بوده است

مازندشورا: مسؤول مرکز آموزش عالی حوزوی تربیت مدرس با اشاره به اینکه آیت‌الله فاضل نقش مهمی در کادرسازی انقلاب اسلامی داشته است، گفت: دفاع از نظام و ولایت از صفات بارز آیت‌الله فاضل بوده است.

مازندشورا:حجت‌الاسلام مجتبی فاضل در حاشیه مراسم تشییع پیکر آیت‌الله فاضل استرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان بابل، اظهار کرد: آیت‌الله حاج شیخ محمد فاضل فرزند آیت‌الله نجف‌علی فاضل استرآبادی از علمای محبوب مازندران بود که در سال 1314 در شهر نجف عراق دیده به جهان گشود.

وی افزود: آیت‌الله فاضل بعد از کسب مدارج عالیه علمی در حوزه علمیه نجف بعد از اخراج رژیم بعثی عراق در سال 1354 به ایران مهاجرت کرد و در بابل ساکن شد.

مسؤول مرکز آموزش عالی حوزوی تربیت مدرس کشور تصریح کرد: آیت‌الله فاضل بعد از اقامت در بابل در حوزه علمیه صدراعظم این شهرستان شروع به تدریس آموزش دروس حوزوی کرد که اقامه نماز جماعت قبل از انقلاب در مسجد کاظم بیک و هدایت جوانان در مسیر انقلاب و مبارزه با رژیم پهلوی، یکی از اقدامات شایسته آن عالم مبارز بوده است.

برادرزاده آیت‌الله فاضل با اشاره به اینکه آن عالم مبارز توجه خاصی به فعالیت‌های انقلابی بانوان داشته است، خاطرنشان کرد: آیت‌الله فاضل برای حضور مؤثر بانوان برای کادرسازی نظام مقدس اسلامی در قبل از انقلاب در حوزه علمیه میرزا زکی‌خان شروع به تدریس علوم دینی و حوزوی برای بانوان کرده است که این بانوان به‌عنوان مربیان پرورشی در دبیرستان‌ها نقش مهمی در مبارزات انقلابی ایفا کردند.

فاضل یادآور شد: آیت‌الله فاضل در سال 1358 بر خلاف میل باطنی و با اصرار مردم کاندیدای مجلس شورای اسلامی شد که با کسب 40 هزار رأی ماخوذه وارد مجلس شد که سابقه این رأی در مجلس آن زمان بی‌نظیر بوده است.

وی ادامه داد: آیت‌الله فاضل در سال 1363 اقدام به تأسیس حوزه علمیه فیضیه مازندران در روستای سلطان محمدطاهر از توابع شهرستان بابل کرد.

فاضل با اشاره به اینکه این عالم مجاهد تا واپسین روزهای عمر خویش از دستگیری فقرا و مستمندان و کمک به افراد بی‌بضاعت دریغ نکرد، اضافه کرد: آیت‌الله فاضل عاشق امامت و ولایت بود و در راه دفاع از اسلام نه تنها فرزندش را تقدیم انقلاب و اسلام کرد بلکه خود نیز به‌عنوان یکی از رابطین تأثیرگذار در خط مقدم جبهه حضور داشت.

برادرزاده آیت‌الله فاضل گفت: از آن مجاهد نستوه 9 فرزند، سه پسر و 6 دختر به یادگار مانده است که فرزندان، دامادها و نوه‌های ایشان نیز در کسوت روحانیت در حال خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

به گزارش فارس، آیت‌الله فاضل از شامگاه سوم آذر به‌علت عارضه مغزی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان شهید بهشتی بابل بستری بود که صبح روز شنبه 6 آذر دعوت حق را لبیک گفت و در سن 81 سالگی به ملکوت اعلا پیوست.

انتهای پیام/86009/ح30

آیت‌الله بانوان علمیه انقلاب حوزوی شهرستان آموزش اسلامی انقلابی اینکه به‌عنوان اسلام مجاهد اشاره تدریس استرآبادی ولایت تربیت فرزند مازندران مبارز مسؤول برادرزاده