مازندشورا: حسین افضلی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت : تجهیزات این نیروگاه به تازگی توسط سرمایه گذار بخش خصوصی از کشور ایتالیا خریداری شده و با یک فروند کشتی از طریق دریای سیاه درحال انتقال به دریای خزر است .
وی افزود : این تجهیزات مربوط به واحدگازی این نیروگاه است که پس از نصب در محل اجرای طرح پیش بینی می شود واحد گازی این نیروگاه تا قبل از تابستان 97 وارد مدار شود.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان های مازندران و گلستان گفت : در سال 98 نیز تجهیزات سیکل ترکیبی نیروگاه فعال و وارد مدار خواهد شد.
وی در خصوص برخی نوسانات ولتاژ برق غرب مازندران گفت : در تابستان 96 نیز نیروگاه های 50 مگاواتی نوشهر وارد مدار خواهد شد و دیگر شاهد ضعف ولتاژ و نوسانات برق در شهرستان های نوشهر ، تنکابن و چمستان نور نخواهیم بود.
عملیات اجرایی نیروگاه 460 مگاواتی نوشهر از سال 86 با حضور وزیر وقت نیرو آغاز شد و طبق برنامه قرار بود در سال 89 به بهره برداری برسد که به علت اعمال تحریم های ظالمانه علیه نظام اسلامی ، فراهم نشدن زیرساخت ها و مشکلات زیست محیطی این طرح به موقع اجرایی و مورد بهره برداری قرار نگرفت.
پیش از این نیز محمد حسین آزادمرد مجری این طرح در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، ساخت توربین ، تسطیح سایت ، عملیات تجهیز کارگاه ، مهندسی پروژه ، بررسی حمل تجهیزات پس از ورود به بندر و در نهایت برای آوردن به این نیروگاه ، ساخت انبارهای روباز ، سرپوشیده و ساختمان های اداری را از اقداماتی دانست که تاکنون برای ساخت نیروگاه دراین منطقه انجام گرفته است.
نیروگاه سیکل ترکیبی غرب مازندران که 460 مگاوات ظرفیت برای آن تعریف شده شامل دو واحد گازی 162 مگاواتی مدل V94.2 و یک واحد بخار 160 مگاواتی در قالب طرح B.O.O (ساخت، بهره برداری، مالکیت) است که در زمینی به مساحت بیش از هشت هکتار در شهرستان نوشهر درحال ساخت است .
میزان اعتبار منظور شده از محل صندوق توسعه ملی برای ساخت این نیروگاه در ماه اردیبهشت سال 92 حدود 220 میلیون یورو اعلام شده بود.
افزایش ظرفیت تولیدی برق و ایجاد زمینه های اشتغال در منطقه ، تامین بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق و کمک به افزایش پایداری شبکه و بهبود ولتاژ ، تشویق ، حمایت و جذب سرمایه گذاری غیردولتی در بخش نیروگاهی ، پاسخ به نیاز روزافزون مصرف برق منطقه ناشی از گسترش صنایع ، توسعه کشاورزی و مصارف عمومی و خانگی ، استفاده از حداکثر توان مهندسی داخل کشور و ارتقاء دانش فنی در ساخت نیروگاه ها ، افزایش روحیه خود باوری بااتکا به توانمندی های مدیریتی ، فنی و مهندسی و اجرایی در داخل کشور از اهداف این طرح اعلام شد.
این نیروگاه با سرمایه گذاری بخش خصوصی ساخته می شود .
شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران به بیش از 500 هزار مشترک خدمات ارایه می دهد.
خبرنگار: مهراب زکی پور کینجی **انتشار دهنده : سید محسن حسن نیا
7078 / 1602/1899