مازندشورا: ساری - معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه گفت: در گزینش افراد باید اصل تدین و وفاداری فرد به مبانی دینی مدنظر قرار گیرد.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، حسن قشقاوی عصر چهارشنبه در آیین تجلیل از گزینشگران برتر دستگاه‌های اجرایی استان که به مناسبت سالروز تشکیل گزینش برگزار شد، به اهمیت فرمان تاریخی حضرت امام (ره) در امر تشکیل گزینش در راستای انتخاب افراد صالح در سازمان‌ها و ادارات، گفت: طبق اصل چهارم قانون اساسی که بر اسلامی بودن همه امور در نظام جمهوری اسلامی تصریح دارد، لذا فردی که گزینش می‌شود پیش از هر مؤلفه‌ای باید عمیقاً معتقد اسلام باشد.

معاون وزیر امور خارجه به اشاره این‌که قوانین گزینش در مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۷۵ به تصویب رسید، خاطرنشان کرد: هنگامی‌که مقامات در مراسم تحلیف سوگند می‌خورند که مدافع قانون اساسی باشند، درواقع قسم یاد می‌کنند که ولایتمدار و حافظ احکام الهی باشند.

وی با اشاره به این‌که در گزینش اصل تدین و وفاداری فرد به مبانی دینی باید در نظر گرفته شود، یادآور شد: در ادارات باید مهم‌ترین ملاک ارزیابی در گزینش، راه‌اندازی کار ارباب‌رجوع باشد.

قشقاوی با اشاره به این‌که صلاحیت‌های عمومی فرد در گزینش همراه با صلاحیت‌های دینی مورد ارزیابی قرار گیرد، تصریح کرد: گزینش روانی نیز می‌تواند در گزینش صحیح مؤثر باشد.

معاون وزیر امور خارجه، با تأکید بر این‌که یک گزینشگر باید بازتر به مسائل نگاه کند و گرفتار تنگ‌نظری نشود، گفت: گزینشگر در مواردی که نیاز به‌صراحت و اعلام نظر شجاعانه است، نباید درنگ کند.

گزینش این‌که معاون اشاره اسلامی خارجه صلاحیت‌های گزینشگر ارزیابی باشند اساسی قشقاوی وفاداری تشکیل ادارات قانون تصریح