مازندشورا: به گزارش خبرنگار ایرنا ، آئین نمادین بزرگداشت این حماسه در دبیرستان دخترانه شهیدملک زاده شهر آمل به یاد 41 شهیدی که ششم بهمن سال 60 برای دفاع از این شهر جانشان را نثار کردند ، برگزار شد.
معاون مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در این آئین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه اسلامی ششم بهمن ، گفت : این حماسه نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران بوده است.
محمد قنبری افزود : حماسه آفرینی های مردم آمل در ششم بهمن سال 60 آن قدر بزرگ بود که امام راحل در وصیت نامه تاریخیشان از آن یاد و از مردم این شهرستان تشکر کردند.
وی ادامه داد : حماسه ششم بهمن مردم آمل به عنوان یک رخداداد مهم ، در تاریخ انقلاب اسلامی باقی می ماند و سرمایه ای بزرگ برای همه ماست.
رئیس اداره آموزش و پروش شهرستان آمل هم در این مراسم با تجلیل از مقام شامخ شهدای حماسه ششم بهمن این شهرستان ، گفت : مردم آمل علاوه بر دهها شهید ، 120 مجروح هم در این حماسه تقدیم کردند.
عباس مرزبند افزود : حماسه ششم بهمن آمل در امتداد فرهنگ عاشورا و برای حفظ انقلاب و رهبری بوده است و برای همیشه تاریخ ماندگار خواهد ماند.
وی ادامه داد : منافقان کوردل در ابتدا با خیال خامشان فکر می کردند که با تصرف شهر آمل می توانند مازندران و سپس شمال ایران را آماج فتنه انگیزی هایشان قرار دهند ، اما مردم آمل پاسخ کوبنده ای به آنان دادند.
رئیس آموزش و پرورش آمل گفت : حماسه ششم بهمن ، همانند دیگر حماسه آفرینی های مردم هوشیار ما ، نشان از شعور ، آگاهی و حضور در صحنه های حساس انقلاب دارد و شکوه ، عزت و آبادانی را برای مردم و کشور به ارمغان می آورد.
مرزبند یادآور شد : امروز خاطره ششم بهمن سال 60 را در حالی گرامی می داریم که گام های بلندمان در عرصه توسعه مدیون انسان های وارسته ای است که خاطره حضور شکوهمندشان چراغی فرا روی آینده ما روشن کرده است .
شهرستان حدود 400 هزار نفری آمل حدود 60 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی دارد.
در سحرگاه ششم بهمن ماه سال ٦٠ عده ای منافق و مائوئیست از سمت جنگل در قسمت جنوب آمل قصد تصرف به این شهر را داشتند که مردم آمل در کمتر از یک روز با مقاومت جانانه به این غائله پایان دادند.
دراین حماسه مردمی و جاویدان که هرسال در آمل گرامی داشته می شود، 41نفر شهید و بیش از دهها نفر مجروح شدند.
خبرنگار : مهدی غلامی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
7327/1654