مازندشورا: کوروش یوسفی به عنوان عضوی اخلاق مدار و فرهیخته از بدنه بزرگ فرهنگیان، خود را در انتخابات شورای چهارم شهر ساری، در معرض آرای مردم قرار داده بود و توانست با کسب حدود 15 هزار رای به پارلمان شهری راه یابد. وی با آغاز نام نویسی انتخابات مجلس دهم در جهت خدمت به همشهریانش در پارلمانی بزرگتر از شورا استعفا داد و می توان گفت در این راه با بدشانسی های مختلف مواجه شد و در نهایت از بهارستان بازماند .
یوسفی، پس از استقرار و آغاز به کار مجلس دهم، پشنهادات مختلف برای مسئولیتهای اجرایی را نپذیرفت و خود را برای حضور در عرصه رقابتهای انتخابات پنجم شورای اسلامی شهر آماده نمود و امروز در پنجمین روز ثبت نام به اتفاق دخترش و دوستانی چون دبیر محمدی مجد، مرتضی علیزاده (مشاور حقوقی)، مهدی قربانی (تاجر و بازرگان) و مهندس عمادی (کارشناس ارشد حوزه کشاورزی) به فرمانداری ساری آمد و برای انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر ساری ثبت نام کرد.
کوروش یوسفی پس از نام نویسی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار مازندشورا، اظهار کرد: در ابتدا از دوستان خوبم در مازندشورا تشکر می کنم که اخبار انتخابات شوراهای اسلامی و اظهارات داوطلبان مختلف را پوشش می دهند. ضمن اینکه از سایر رسانه های فعال در این زمینه نیز ممنون و سپاسگزارم.
وی، با اشاره با روزهای آغازین سال جدید، افزود: در این فرصت، عید باستانی نوروز را که امسال با نورانیت حضرت صدیقه ی کبری (س) مصادف شده است را به همشهریان عزیزم تبریک عرض می کنم.
داوطلب انتخابات شورای پنجم شهر ساری، تصریح کرد: این روزها حضور با نشاط و مصمم کاندیداها را در فرمانداری شاهد هستیم و من از طریق رسانه ها و جراید شهری و فضای مجازی به ویژه سایت مازندشورا، کلیه فعل و انفعالات انتخاباتی و اظهارنظرهای نامزدهای مختلف را رصد می کنم.
یوسفی ادامه داد: به نظر من، این حضور پرشور، برای مدیریت شهری یک فرصت است که در جهت پالایش موضوعات و مسائل شهری، از اظهارات داوطلبان مختلف که به عنوان کارشناسان مسائل شهری در رسانه ها و محافل مطرح می شود و دغدغه آن هاست، بهره گیرند چرا که اکثر این بزرگوران، در مسائل شهری صاحبنظر و عموما دلسوز شهر هستند.
وی، در ادامه با بیان اینکه این روزها در بطن مردم و از زبان مردم، بسیار شنیده می شود که نسبت به لغزش های مالی اعضای شورا دغدغه دارند، گفت: حرف مردم این است که شهرداری اگر در سال مثلا 584 میلیارد تومان اعتبار مصوب و تامین می کند همه از جیب آنها و هزینه و پول آنهاست. بنابراین انتظار دارند با این وضعیت اقتصادی نه چندان مناسب شهر، از بودجه مدیریت شهری با مراقبت بیشتری استفاده و هزینه کنند.
عضو سابق شورای شهر ساری، با اظهار اینکه این دغدغه مردم درست و قابل تامل است، افزود: شهروندان معضلاتی چون ترافیک را تحمل می کنند، اما لغزش مالی و خدای نکرده لغزش اخلاقی را نه. اگرچه توقع دارند مشکلات ترافیکی و دیگر مسائل شهری نیز مرتفع شود.
یوسفی، با بیان اینکه امروزه حلقه مفقوده حوزه کاری مدیریت شهری اعتماد سازی نزد مردم است، گفت: اگر در سایه اعتماد به مردم به آن ها خدمات دهیم بدون شک در آینده نزدیک می توانیم افزایش بودجه شهرداری را شاهد باشیم. چرا که رابطه معناداری بین درآمد شهرداری و اعتماد شهروندان وجود دارد. اگر این اعتماد خدشه دار شود بدون شک با اشکال مواجه خواهیم شد.
وی، افزود: هدف همه دوسنانم به ویژه خودم در دوره ی چهارم شورا این بوده که با کسب تجارب در حوزه های مختلف به ویژه در شورای استان و شورای شهر به مردم خدمت کنیم . برای من مهم این نیست که در کجا کار می کنم مهم این است که برای شهرم مفید باشم.
داوطلب انتخابات شورای پنجم شهر ساری، در پایان، اظهار کرد: اگر مردم مجددا به بنده اعتماد کنند و مرا لایق خدمت بدانند، می خواهم از تجارب کسب شده ی خود در شورای شهر و عرصه کار اجرایی، برای بهبود وضعیت و توسعه شهرم بهره گیرم.