مازندشورا: به گزارش ایرنا، غلامرضا منتظری روز دوشنبه در آیین نکوداشت روز بسیج هنرمندان در سالن اجتماعات سازمان بنادر و کشتیرانی نوشهر اظهار داشت: با توجه به تاکید رهبری در اجرای اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال، هنرمندان انقلابی باید با احساس تکلیف در جهت ترویج فرهنگسازی در این زمینه با جدیت گام بردارند.
وی تصریح کرد: هنر نقش بی بدیلی در به نمایش گذاشتن زیبایی کار، تولید و قناعت و از سوی دیگر بیان زشتی های اسراف، تجمل گرایی، بیکاری و تن پروری دارد.
منتظری خاطر نشان کرد: هنرمندان با تولیدات خود می تواند اثر اجرایی و ماندگاری در قشرهای مختلف مردم در راستای نیازهای امروز انقلاب اسلامی به ویژه اقتصاد مقاومتی داشته باشند.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور، مسجد محور بودن برنامه های هنری، خلق آثار مردمی و بهره گیری از تمامی قابلیت های فرهنگ بومی هر منطقه در معرفی تولیدات هنری در سراسر کشور و تقویت بنیه اقتصادی هنرمندان را از اولویت های برنامه امسال عنوان کرد.
وی تصریح کرد: هنرمندن با انتخاب یک مسجد همچون یک دانشگاه عمومی در هر شهرستان با معماری زیبا و فضای مناسب به عنوان پاتوق هنری و فرهنگی عصرها برنامه هنری و ادبی برای مردم ارائه کنند.
منتظری همچنین خواستار تولید آثار هنری نخست با نگاه مردمی بودن آن و ارائه آن در سطوح مختلف جامعه شد.
وی گفت: امروز شاهد تولید آثار هنری با نگاه جشنواره ای یعنی هنر برای هنر در کشور هستیم که علاوه بر این که تاثیری بر جامعه ندارد از ماندگاری نیز در بین مردم برخوردار نیست.
وی هنر را نردبان صعود معنوی دانست و اظهار داشت: هنری که زلال و ناب بوده و سرچشمه آن قرآن و معارف الهی باشد هنری جاودان و موجب تعالی انسان ها خواهد شد و خالق آن نیز همچون شهید آوینی الگو و معیار هنرمندان و مردم قرار خواهد گرفت.
مشاور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران هم در این آئین اظهار داشت: با تعامل و همکاری مطلوب تر بین دستگاههای فرهنگی از جمله بسج هنرمندان و سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی قادر خواهیم بود بستر لازم را برای تولید و نمایش آثار فرهنگی برتر فراهم کنیم.
سیدصمد حسینی گفت: از سوی دیگر با تربیت هنرمندان ماهر در حوزه های مختلف، در جهت ترویج فرهنگی آرمان های انقلاب اسلامی گام های مناسبی برداریم.
در پایان این آئین از هنرمندان بسیجی برجسته استان مازندران تقدیر شد.
خبرنگار : سیدمحمد اکبرموسوی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
1295/ 1602/1654