مازندشورا: به گزارش خبرنگار ایرنا، این طرح در زمینی به مساحت 6هزار و 500 متر مربع است و ظرف مدت زمان سه سال احداث شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران درحاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: این واحد تولیدی با سرمایه گذاری 200 میلیارد ریالی بخش خصوصی با مشارکت بانک کشاورزی مورد بهره برداری قرار گرفت.
دلاور حیدرپور افزود: ظرفیت این کارخانه جوجه کشی سالانه 36 میلیون قطعه جوجه است و با افتتاح این کارخانه برای 80 نفر ایجاد اشتغال شده است.
وی اظهارداشت: 40 کارخانه جوجه کشی در مازندران فعالیت دارند و ظرفیت تولید سالانه آن 950 میلیون قطعه جوجه است.
به گفته حیدرپور استان مازندران به تنهایی 45 درصد ظرفیت جوجه کشی کشور را برعهده دارد.
استان مازندران با داشتن 147 واحد مادر مرغ گوشتی و 2 هزار و 200 واحد مرغ گوشتی ، سالانه بیش از 200 هزار تن گوشت مرغ تولید می کند که معادل 11 درصد کل تولید کشور است.
خبرنگار: زینب حبیب پور گودرزی**انتشار دهنده:سید محسن حسن نیا
7328/1899