مازندشورا: این روزنامه نوشت: حلقه هایی از فیلم های مستند برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری اسلامی را نگاه کردم و جدا متاثر شدم، ولی نه به این سبب که فقر مردم را دیدم، چراکه می دانم فقر نه در این کشور جمهوری اسلامی، بلکه در جهان حتی در آمریکا و اروپا فراوان است، به گونه ای که هر فیلم بردار می تواند به محلات فقیر نشین برخی از شهرها و مناطق آن کشورهای به ظاهر متمدن و پیشرفته برود و کارتن خوابها، بیچارگان و بینوایان را ببیند و از آنان فیلم و عکس بگیرد و مستندی از فقر آن کشورها تهیه نماید.
آری ، وجود فقر در جمهوری اسلامی نیز قابل انکار نیست و این فقر حاصل چهار سال نیست ، بلکه مولود امور مختلف و سالهای متمادی است که باید برای برطرف کردن آن گامهای اساسی برداشته شود و صدقه دادن به صورت فعلی مسکن است، نه درمان. آقایان در این مستندهای خود می خواستند سیاه نمایی کنند و به مخاطبان خود بفهمانند که این فقر حاصل چهار سال دولت یازدهم است، در حالی که کمیته امداد امام رحمه الله و سازمان بهزیستی در همان سال اول انقلاب تشکیل شده بود و همچنان در هر دولتی استمرار داشته است، ولی آقایان خود را به فراموشی زده اند.
در هر صورت ، آنچه مایه اندوه و تاسف عمیق است این امور است :
1- اگر یک تن از بیگانگان این مستندها را تهیه می کرد و به عنوان وضعیت مردم در جمهوری اسلامی در رسانه های بیگانه منتشر می کرد همگان به عنوان دفاع از نظام و انقلاب عکس العمل نشان داده و آن را محکوم می کردیم، در حالی که این مستندها از سوی برخی از ستادهای کاندیداهای مدعی تقدس و مدافع نظام و انقلاب تهیه و به عنوان عملکرد منفی دولت چهار ساله آقای روحانی ارائه داده اند، در حالی که خود می دانند این کار آنان تیشه زدن به ریشه خود؛ یعنی درو کردن مردم از انقلاب و نظام است، آری این کاندیداها یک دولت را نشانه نگرفته اند، بلکه نظام و انقلاب را سیبل تیر زهرآگین خود قرار داده اند.
2- پخش مستند بینوایان افزون بر تضعیف نظام جمهوری اسلامی ، توهین به آن عزیزان و بازی با آبروی آنان است، زیرا آنان اگرچه مستمند هستند، ولی مردمی مسلمان و عفیف و در پیشگاه خدا و مردم آبرو دارند، چنان که خدا در باره صدقه دادن به گروهی از مستمندان فرمود: «این صدقات از آنِ بینوایانی است که خود را در طاعت خدا محصور کرده و در طلب قوت ناتوانند و آن چنان در پرده عفافند که هر که حال ایشان نداند پندارد که از توانگرانند. آنان را از سیمایشان می شناسی که با اصرار از کسی چیزی نخواهند...».
3 - در برخی از این مستندها بریده ای از مستند یکی از کاندیداها در 16 سال پیش و یک صحنه سازی هنری بود که ناشیانه در ضمن برنامه خود ارایه داده بود، چنانکه برخی از موارد دیگر نیز صحنه سازی هنری بود.
4 - کاندیداهایی که از این روش ضد انقلابی استفاده کردند این گونه وانمود کردند که فقر را در مدتی کوتاه ریشه کن نموده و داد آنان را می ستانند، در حالی که افراد گرداننده دولت هشت ساله بهار در گرداگرد همین کاندیداهای مدعی فقر زدایی حلقه زده اند، خوب است از آنان بپرسند که پس از هشت سال از دولت شما چرا فقر ریشه کن نشد؟ آیا آن مستمندان را متمول کرده بودید سپس در دولت آقای روحانی دوباره فقیر شدند؟ ولی آن کوچه ها و خانه هایی که فیلم گرفتید مربوط به سالهای خیلی پیش از این بوده است.
5 - آخرین سخن این است که اگر اندکی صداقت، درایت و تقوا داشتید و اگر بوی انقلاب به مشام شما رسیده بود و درد انقلاب داشتید هرگز چنین مستندهایی را تهیه نمی کردید، افزون برخبرهای دروغ و وعده های دروغین که از زبان برخی از کاندیداها بیرون می آید که تعجب خردمندان را بر می انگیزاند.
خبرنگار : فاطمه رحمتی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
3009/1654