ابزار قانونی برای جلوگیری از فعالیت واحدهای متخلف نداریم/ اتصال 72 درصد از واحدهای صنعتی مازندران به تصفیه‌خانه

مازندشورا: مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران با اشاره به اتصال 72 درصد از واحدهای صنعتی مازندران به تصفیه خانه گفت: ابزار قانونی برای جلوگیری از فعالیت واحدهای متخلف نداریم.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، سیدمصطفی موسوی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل اظهار کرد: گازرسانی به شهرک‌های صنعتی از اقداماتی بود که در طول سه سال هفت شهرک صنعتی استان گازرسانی شد.

وی تصریح کرد: مهم‌ترین اهداف ما کاهش قیمت تمام شده تولید برای واحدها بود و امسال هم این برنامه در دو شهرک صنعتی لاله‌آباد و ناحیه صنعتی کاردیکلا بابل پیگیری و اجرایی می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران خاطرنشان کرد: بازگرداندن به چرخه تولید یکی از اقدامات اثرگذار بود که با پیگیری انجام شده 102 واحد تولید به چرخه تولید بازگشت و در سال گذشته واحدهای صنعتی داخل شهرک دریافتی مناسبی داشتند و 101 واحد در شهرک‌های مشمول تسهیلات شدند که به این واحدها 170 میلیارد تومان تسیهلات پرداخت شد.

این مسؤول اضافه کرد: روند پرداخت تسهیلات در سال‌جاری پیگیری می‌شود و در استان مازندران کمیته چهار نفری تشکیل شده است که به صورت جدی زمینه پرداخت تسهیلات به واحدهای مورد نیاز انجام می‌شود.

موسوی با اعلام اینکه سال گذشته سهمیه تعیین شده برای استان 470 میلیارد تومان بود، گفت: این تسهیلات در اختیار واحدهای متقاضی قرار گرفت، رقم اختصاصی سال جاری مشترک بین کشاورزی و واحدهای صنعتی است.

وی با اعلام اینکه 39 شهرک و ناحیه صنعتی در استان مشغول فعالیت هستند، افزود: متوسط مساحت شهرک‌های صنعتی  را در کل کشور داریم، برای شهرک امامزاده عبدالله به دنبال دریافت سند هستیم و 46.5 هکتار از اراضی کنار شهرک در اختیار شهرک قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران در ارتباط با تعطیل واحدهای صنعتی مازندران، گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی متولی زیرساخت است، اقدامات عملیاتی در این حوزه انجام شده است، 6 تصفیه خانه را ساختیم و برخی‌ها هم در حال ساخت است، گاز رسانی به واحدهای صنعتی انجام شده و در حال انجام است.

این مسؤول یادآور شد: اگر واحدی به دلیل نداشتن زیرساخت تعطیل شده است شرکت شهرک‌های صنعتی باید پاسخگو باشد.

موسوی اضافه کرد: بنده مسؤولیتی در ارائه آمار واحدهای تولیدی فعال نداریم، اما ما 2 هزار و 505 قرارداد در شرکت شهرک‌های صنعتی استان داریم که در حال ساخت‌وساز هستند و از بین این واحدها هزار و 696 واحد به بهره‌برداری رسیدند و بقیه در حال ساخت‌وساز هستند.

وی با اعلام اینکه 6 تصفیه‌خانه ساختیم  و یا مدول دوم ساخته شد، افزود: اهتمام ما در بحث تصفیه‌خانه وجود دارد و تصفیه‌خانه تشبندان با 70 درصد در دست ساخت است و مطالعات سه تصفیه‌خانه انجام شده است و به بزودی عملیاتی می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران اضافه کرد: دو درصد آب کشور توسط بخش صنعت مصرف می‌شود، جایی که دو درصد صنعت مصرف می‌کند نمی‎تواند فاضلاب بیشتری تولید کند، آلودگی که ایجاد می‌کند این میزان نیست و بزرگ‌نمایی در این ارتباط انجام می‌شود.

این مسؤول با اعلام اینکه ابزار قانونی برای جلوگیری از فعالیت واحدهای متخلف نداریم، افزود: به لحاظ قانونی محیط زیست باید در این زمینه اقدام کند، با این حال کارگروهی در استان تشکیل شده است که واحدهای متخلف شناسایی و نسبت به ساماندهی پساب‌ها اقدام شود.

موسوی گفت: برنامه داریم که تک تک شهرک‌های صنعتی و نواحی که ملزم به احداث تصفیه‌خانه شوند و باید در اسرع وقت انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در شهرک‌هایی که ملزم به احداث تصفیه‌خانه نشویم واحدها باید نسبت به ساماندهی پساب اقدام کنند و با واحدهای متخلف مماشات نداریم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران با اعلام اینکه 5 هزار و 500 متر در شبانه‌روز پالایش می‌شود، گفت: در حال حاضر 2 هزار متر مکعب به ظرفیت ساماندهی پساب‌های صنعتی استان اضافه شد و 72 درصد از واحدهای صنعتی مازندران به تصفیه‌خانه وصل هستند.

86004/ع

صنعتی واحدهای شهرک‌های مازندران تصفیه‌خانه استان مدیرعامل اعلام اینکه تولید واحدها اضافه موسوی متخلف نداریم تسهیلات پرداخت پیگیری مسؤول افزود قانونی اقدام ساماندهی داریم فعالیت اختیار ساختیم می‌کند احداث ساخت‌وساز عملیاتی تعطیل زیرساخت ارتباط اقدامات عبدالله گازرسانی امامزاده جلوگیری ابزار برنامه ناحیه تومان تشکیل میلیارد گذشته خاطرنشان زمینه