مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سوادکوه، بریدنسر، وقتی فرد زنده است و در سرزمین غریب و در میان دشمن، لحظاتی سخت و طاقتفرسا و انتهای رنج و ناراحتی است و در نگاه اول پیروزی برای سر برندگان است.
مذهب شیعه که ریشه آن از زمان پیامبر مهربان و صبور اسلام آغاز شد و در تاریخ پرفراز و نشیب خود، خاطره سربریدن دیگری هم دارد که از سال 61 هجری تا 1438 هجری قمری هر سال گرامی داشته میشود.
سرزمین کربلا هم شاهد بریده شدن سر امام حسین(ع) از پشتسر است و روز عاشورا در تقویم سیاسی و نظامی آل سفیان، روز کشته شدن 72 نفر به دست دهها هزار نفر نوشته شد ولی خوشحالی آنان از پیروزی ظالم بر مظلوم کوتاهتر از آن بود که قاتلان آن صباحی خوشحال باشند و برخیهایشان به ملک ری هم نرسیدند.
طالبان، القاعده و داعش توسط سرویسهای جاسوسی دشمنان اسلام حقیقی و شیعه به وجود آمدند و این موضوع مورد تأیید دوست و دشمن است و آنان از همه توان جبهه کفر به منظور ضربه به اسلامناب استفاده کردند.
فرزندان شیعه خطوط قرمزی دارند که ورود به این خطوط برای آنان قابل تحمل نیست و حرم حضرت زینب(س) در سوریه و امامان معصوم در عراق از این خطوط قرمزها است.
فعالیت شهدای حرم نوعی "واجب کفایی" برای جوانان دیگر علاقهمند است.جوانان دیگر ایرانی شیعه، وظیفه خود میدانند که حرمت اماکن مورد احترام آنان حفظ شود و کفش فرد داعشی بر صورت شهید حججی، لبهای تشنه، رگهای بریده گلوی شهید را صورت، لب و گلوی خود تجسم میکنند و پخش فیلم بریدنگلوی این شهید، بدون تردید اشتباه استراتژیک داعش و پشتیبانان آنان بود که در برنامههای خود، ترساندن شیعه از سربریده نمایندهشان در نبرد با دشمنان بود که بازخوردهای آن بیانگر شکست مطلق در این برنامهریزی است و به قولی با پول وهابیت و پشتیبانی برنامهای سرویسهای جاسوسی استکبار و وحشیگریهای داعش، شهید محسن حججی، نماد ملی شیعه شد و جوشش بیشتری را برای اعتقاد به هدف در بین علاقهمندان به گفتمانهای ناب به وجود آورد.
دشمنان تلاش کردند که ما را ز سربریده بترسانند ولی این سربریده نمادی برای حقانیت شیعه شد.
بازگشت پیکر شهید حججی هم بار دیگر جوشش آزادیخواهی و پویایی مذهب شیعه را به نمایش در میآورد و نشان خواهد داد که ما از سربریده نمیترسیم بلکه آن سربریده را نمادی برای تقدس راهی که به نهضت جهانی منجی عالم بشریت ختم می شود، میدانیم.
86015/ع