مازندشورا: شهردارآنلاین: سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: 80 درصد درآمد کانون های گردشگری استان باید در همان منطقه هزینه شود.

مازندشورا:گودرز امیری روز چهارشنبه در ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: شهرداری ها و دهیاری های استان موظفند برای ساماندهی کانون های ردشگری نسبت به هزینه 80 درصدی درآمد این نقاط در همان منطقه اقدام کنند.
وی افزود: کاهش هزینه های تولید و عرضه و افزایش کیفیت کالاهای اساسی مردم مانند گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری از طریق ستاد تنظیم بازار استان پیگیری و اجرایی شود.
امیری تصریح کرد: به همین منظور کارگروهی متشکل از نمایندگان استانداری، سازمان صنعت معدن و تجارت، دامپزشکی، اتحادیه دامداران و تعزیرات حکومتی تشکیل و گزارش هفتگی اقدامات انجام شده در این مورد را اعلام کنند.
وی یادآور شد: با افزایش ظرفیت کشتارگاه های دام و طیور چهارحال و بختیاری تامین گوشت استان در مراکز عرضه بدون مشکل انجام خواهد شد.
سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: به منظور ارتقای وضعیت بهداشتی گوشت، کارشناسان سلامت و تکنسین های اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری نظارت روزانه بر کشتار دام استان را تشدید کنند.
وی آرد مصرفی تمامی نانوایی ها را یکسان دانست و گفت: این در حالی است که کیفیت و مرغوبیت نان متفاوت است و نانوایان در راستای ارتقای کیفیت نان تولیدی در چهارمحال و بختیاری آموزش های علمی را فرا گیرند.
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در استان 778 نانوایی یارانه دار فعالیت دارد.
حسن شمسی پور دهکردی تصریح کرد: هم اینک مشکلی در تامین آرد مورد نیاز نانوایی های چهارمحال و بختیاری وجود ندارد.
وی یادآور شد: سرانه مصرف آرد ماهانه در شهرستان های چهارمحال و بختیاری 6 کیلو و 100 گرم و در روستاهای استان 9 کیلو و 400 گرم است.
شمسی پور اظهار کرد: در نیمه نخست امسال 31 هزار و 821 مورد بازرسی، یکهزار و 63 پرونده تشکیل و یکهزار و 211 تخلف کشف شده است.
وی گفت: میانگین تغییرات قیمت 21 گروه و 43 قلم کالای طرح تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری نسبت به قیمت کشوری در 40 کالا ثابت بوده است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: میزان سن زدگی گندم در استان 70 درصد کاهش یافت.
کیقباد قنبری تاکید کرد: گندم چهارمحال و بختیاری نسبت به سایر استان های کشور گلوتن پائینی دارد و گندم استان های دیگر خریداری و با گندم چهارمحال و بختیاری مخلوط می شود.
قنبری تصریح کرد: مدیریت تعاون روستایی مکلف به بهسازی و تجهیز انبارهای آرد و گندم به دستگاه های مکانیزاسیون است.
وی یادآور شد: برای ارتقای کیفیت نان تولیدی در چهارمحال و بختیاری باید به آموزش نانوایان توجه شود.
چهارمحال و بختیاری دارای 250کانون گردشگری در 9 شهرستان است و سالانه یک میلیون گردشگر از جاذبه های گردشگری استان دیدن می کنند.

بختیاری چهارمحال استان کیفیت تصریح نانوایی بازار یادآور گردشگری هزینه تنظیم ارتقای نانوایان اظهار تولیدی بازرگانی قنبری یکهزار شهرستان تامین آموزش منظور تاکید امیری منطقه کانون افزایش درآمد دامپزشکی تجارت استانداری تشکیل