مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائمشهر، جامعه رسانه مازندران چندروزی است که در غم از دست دادن یکی از خوبان این عرصه داغدار است و به سوگ نشسته است.
فرامرز درخشنده، سرپرست خبرگزاری ایلنا و روزنامه کار و کارگر در مازندران بعد از سه سال دست و پنجه نرم کردن با بیماری سرطان بالاخره در روز یازدهم آبان ماه، بعد از سالها تلاش در عرصه خبر و جامعه کارگری، قلم را روی زمین گذاشت و به دیار باقی شتافت.
از آن جهت که دفتر مرکزی روزنامه کاروکارگر در شهرستان قائمشهر بود، مرحوم درخشنده، عِرقِ خاصی به همکارانش در این شهرستان داشت و با رفتنش همه آنان را عزادار کرد.
همکاران خبری این مرحوم، امروز محفل یادمانی برای شادی روح آن تازه سفر کرده برگزار و برای شادی روح زندهیاد درخشنده قرآن و فاتحه تلاوت کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر، در این مراسم با بیان اینکه در مراسمهای اینچنینی، باید افراد را از حقیقت این جهان و ماورای عالم آگاه کرد، اظهار کرد: نخستین نعمت که باید به خاطر داشتنش شکرگزار خداوند باشیم نعمت وجود هستی است.
حجتالاسلام سیدحسین ابراهیمیان افزود: خداوند ما را به وجود آورد و لباس هستی بر ما پوشاند چراکه ما انسانها واجب الوجود نیستیم و ممکن الوجود هستیم.
وی تصریح کرد: اصلاً بر خدا واجب نبود که ما را خلق کند و هیچ کس این را بر ایشان تکلیف نکرد و این لطف و عنایت خدایی بود که شامل ما شد و این نخستین نعمت الهی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر، با بیان اینکه دومین نعمت الهی، انسان بودن است، اظهار کرد: علاوه بر آن خدا ما را انسان آفرید در حالی که میتوانست این کار را نکند و ما را جزء جمادات و نباتات بیافریند.
ابراهیمیان ادامه داد: خداوند انسان را آفرید و وی را خلیفه و جانشین خود بر روی زمین قرار داد و باوجود اینکه میلیاردها میلیارد پدیده را خلق کرد به خودش تبریک نگفت ولی وقتی از خلقت انسان فارغ شد به خودش تبریک گفت.
وی با بیان اینکه تنها انسان دارای ماهیت «به سوی او » است، گفت: انسان مال دنیا نیست و دنیا نهایتپذیر است و نمیتواند موطن اصلی انسان بینهایت باشد و از این رو انسانها بعد از عمر تعیین شده از سوی حضرت حق به سوی خالق خود بر میگردند.
کار خبر و رسانه، دغدغه و مشکلات خاص خود را دارد و زندهیاد فرامرز درخشنده یکی از آنانی بود که در بطن جامعه و مشکلات کارگری قرار داشت و یقیناً اضطراب و استرس کار در روح و جسمش تأثیر منفی گذاشت چراکه همیشه از نداشتن امنیت شغلی این حرفه برای جوانان این عرصه ناراحت بود.
یکی از مشکلاتی که بیشتر خبرنگاران و اهل قلم با آن مواجه هستند، شکایتهایی است که از طرف سازمانها و نهادهای دولتی و غیردولتی از آنان مطرح میشود و بهجای رسیدگی در هیأت منصفه مطبوعات به دادگاه انقلاب و مراجع دیگر قانونی ارجاع داده میشوند که همین امر، قشر خبرنگار را آسیبپذیرتر کرده است.
به امید آن روزی که دیگر هیچ خبرنگاری از ترس و واهمه نوشتن نقد و مشکلات موجود جامعه، قلم را کنار نگذارد و مسؤولان ما ظرفیت نقدپذیری خود را بالا ببرند تا مشکلات بیشتر دیده و منعکس شود.
86044/ع