مازندشورا: بهشهر- معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از وجود نگرانی در بازار فرش خبر داد و گفت: با توجه به وجود ۳۵ هزار بافنده، فرش دست بافت جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده است.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم یعقوبی شامگاه چهارشنبه در همایش تجلیل از فرشتگان کارآفرینی بازار در دانشگاه علمی کاربردی بهشهر افزود: معرفی ظرفیت‌های فرش دستباف به عنوان یک بخش مهم اقتصادی با رفع مشکلات و ایجاد بسترهای مناسب برای سرمایه‌گذاری‌های و بازار فروش از مسائلی است که باید با قوت دنبال شود.

وی افزود: ضرورت ایجاد ارتباط مناسب بین تولیدکنندگان و خریداران از مسائل مهمی است که در بازارفرش باید مورد توجه قرار گیرد.

این مسئول همچنین بر ضرورت جذب  و استفاده از منابع و امکانات استان برای توسعه فرش دستباف استان تاکید کرد و افزود: هم افزایی بین نهادها در استانو هم افزایی بیشتر در بازار فروش فرش، می تواند تقویت کننده این فعالیت ها باشد.

معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران همچنین با تاکید بر اینکه دانشگاهها در حوزه تخصصی مورد نیاز جامعه وارد شوند، گفت: ایجاد رابطه بین صنت و دانشگاه و بازار و دانشگاه از مسائل مهم برای ایجاد اشتغال و توسعه است که نباید از نظر دور نگه داشته شود.

یعقوبی ادامه داد: اعتماد بین صنعت و دانشگاه از موارد مهم و اساسی است که در برخی موارد عملیاتی نشده است و بازاریان، اتحادیه و پیشکسوتان باید در این بخش مطالبه گری کنند.

وی با اعلام اینکه بیش از ۴۵ درصد بازاریان ما در استان دارای تحصیلات بالای فوق دیپلم هستند، گفت:  باید در این بخش تحصیلات کاربردی شده و متناسب با نیاز جامعه، اموزش ارائه شود.

این مسئول با تاکید بر توسعه شهرک های صنفی در شهرستان های مختلف یادآور شد: ایجاد این شهرک ها راهی مهم برای توسعه و ارائه خدمات بهتر و رشد اقتصادی است که امیدواریم با تمرکز صنفی، فاصله قیمتی بین تولید و مصرف کننده کمتر شود.

یعقوبی گفت: فعالیت اقتصادی مناسب و توانمند در گرو بازار پویا است که نباید از ظرفیت های مختلف بازاریان غفلت شود.

بازار ایجاد دانشگاه توسعه اقتصادی استان تاکید مناسب افزود مازندران بازاریان یعقوبی کننده مختلف ارائه فعالیت جامعه افزایی نباید تحصیلات موارد اینکه مسائل تخصصی دانشگاهها تجارت بازرگانی کاربردی دستباف مسئول معاون ضرورت همچنین