مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائمشهر، با توجه به تکمیل بودن ظرفیت کار در ارگانهای دولتی، به ناچار برای ادامه زندگی و کسب درآمد باید به فکر چارهای دیگر بود تا از آن طریق منبع درآمدی ایجاد شود.
*کسب درآمد مستلزم گام برداشتن پلکانی است
بیشتر افراد وقتی صحبت از راهاندازی یک کسب و کار به میان میشود، بهدنبال تأمین مالی و سرمایه اولیه هستند و بیشتر به دلیل نداشتن سرمایه فراوان اولیه، ایدههای خود را به آرزو تبدیل میکنند و در دل خود نگه میدارند و حتی آن را بیان نمیکنند.
آنها فکر میکنند تنها کسب و کاری ارزش فکر کردن دارد که از ابتدا درآمد میلیونی داشته باشد و بتواند به تمام نیازهای مالی آنان پاسخ دهد در صورتی که واقعیت چیز دیگری است و کسب درآمد مستلزم گام برداشتن پلکانی است و باید برای به نتیجه رسیدن کمی صبر را پیشه کار کرد.
یکی از مشاغلی که میتوان بر روی آن تمرکز بیشتری کرد و از آن به عنوان منبع درآمد بهره برد، کار در حوزه کشاورزی است چراکه در این بخش میتوان با کمترین هزینه بیشترین درآمدزایی را داشت.
*اختصاص ۲۷ درصد تولید ناخالص داخلی استان
فرماندار قائمشهر نیز گفت: بخش کشاورزی میتواند نقش بسزایی در ایجاد اشتغالزایی مولد، کاهش نرخ بیکاری، افزایش توان اقتصاد خانوار و تولید پایدار در جامعه ایفا کند.
مهدی محمدی افزود: بخش کشاورزی ۲۷ درصد تولید ناخالص داخلی استان را به خود اختصاص داده و ۲۲ درصد اشتغالزایی از بخش کشاورزی است که این امر نیازمند توجه بیشتری است.
وی با بیان اینکه شهرستان قائمشهر 10 هکتار پرورش گلخانهای به صورت فضای باز و بسته دارد، اظهار کرد: مسؤولان درصدد هستند برای ایجاد اشتغالزایی بر مبنای اقتصاد مقاومتی و گسترش تولید محصولات گلخانهای موانع موجود را رفع کنند.
فرماندار قائمشهر تصریح کرد: حل مشکلات مالی گلخانهداران و سامان دادن وضعیت وامهای بانکی آنها با تقویت نقدینگی تولیدکنندگان، آنان را به استفاده از امکانات نوین تولید گل و گیاه ترغیب میکند و هزینههای تولید را کاهش میدهد و این امر فرآیند تولید گل و گیاه را اقتصادی میکند.
محمدی ادامه داد: با توجه به شرایط اقلیمی مازندران ظرفیت خوبی در تولید گل و گیاهان زینتی و پرورش گلخانهای لیمو ترش دارد و سبب درآمدزایی بالایی میشود.
*توسعه کشت گلخانهای
سرپرست جهاد کشاورزی قائمشهر نیز در گفتوگو با فارس گفت: کشتهای گلخانهای به دلیل بهرهوری مصرف آب، افزایش میزان تولید نسبت به فضای باز، امکان ایجاد فرصتهای شغلی و درآمدزایی در بخش کشاورزی مورد توجه است.
مجید جعفری افزود: پرورش گلخانهای لیموترش یکی از مشاغل مفید در بخش کشاورزی است که به عنوان مثال در روستای خرماکلا، 35 نفر متقاضی پرورش لیمو ترش به صورت گلخانهای هستند.
وی با بیان اینکه کشت گلخانهای میتواند به عنوان اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی از اهمیت خاصی بهرهمند باشد، تصریح کرد: توسعه کشت گلخانهای یکی از مهمترین مؤلفههای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی است.
سرپرست جهاد کشاورزی قائمشهر در پایان گفت: با اجرای طرح کشاورزی گلخانهای، کنترل آفات و بیماریهای گیاهی به صورت هدفمند انجام میشود.
*چند خاصیت میوه لیموترش
آب لیمو ترش میکروب بیماریهایی همچون دیفتری، حصبه و برخی امراض مهلک و خطرناک را از بین میبرد، ترشح صفرا را افزایش داده و در رفع یرقان مؤثر است.
این میوه، دارای انواع املاح مانند منیزیم، فسفر، سدیم و کلسیم است. پتاسیم موجود در لیموترش به کنترل و تنظیم ضربان قلب و همچنین متعادل کردن فشار خون کمک میکند، درمانکننده چاقی و برطرف کننده بزرگی طحال، شفادهنده گواتر و میخچه، وبا، اختلالات جریان گردش خون، مشکلات گوارش، یبوست، سوء هاضمه است و خواص ضد سرطان دارد.
لیمو ترش همچنین خاصیت ضد پوکی استخوان دارد و به افزایش جذب کلسیم کمک میکند و نوشیدن یک لیوان لیمو ترش به افراد در معرض خطر بهویژه زنان یائسه بسیار توصیه میشود.
پزشکان متخصص چاقی معتقدند چاقها اگر هرروز صبح آب یک عدد لیمو را در یک لیوان آب ولرم بریزند و میل کنند زودتر لاغر میشوند و همچنین خوردن این شربت صبحگاهی موجب میشود تا آخر روز نشاط و سرزندگی داشته باشیم.
به گزارش فارس، پرورش لیموترش یکی از دهها مشاغلی است که میتوان در حوزه کشاورزی مورد توجه جوانان جویای کار قرار گیرد چراکه با کمترین هزینه و اندکی مراقبت میتوان منبع درآمدی پایدار و مطمئن برای خود و خانواده ایجاد کرد.
86044/ع