مازندشورا:خبرگزاری مهر- گروه استانها: مجله «ایرانمهر» که بهصورت دیجیتال منتشر میشود فرصتی برای مرور رویدادهای استانهای مختلف از دریچه نگاه خبرنگاران استانی مهر است، رویدادهایی که در قالب گزارش، گفتگو و عکس پیش روی نگاه مخاطبان خبرگزاری مهر قرار میگیرد.
این شماره مجله «ایرانمهر» بیش از ۴۰ گزارش در موضوعات مختلف از ۳۱ استان کشور را در برمیگیرد تا تصویری از دغدغههای مهم استانی را پیش روی مخاطب قرار دهد. دغدغههایی که برخی از آنها در روستایی دورافتاده رقم میخورد و برخی از آنها در مرکز استان؛ برخی از آنها فرصتها را به رخ میکشد و برخی تهدیدها را به چالش.
در این شماره مجله «ایرانمهر» به «کرمانشاه» سفر میکنیم و گزارشهایی از روند بازسازی واحدهای زلزلهزده در غرب کشور میخوانیم. لرزش زمین شاید طبیعیترین حادثه ممکنی است که در خیلی از کشورهای دنیا اتفاق میافتد، اما برای صدماتی که بشر میپذیرد، طبیعتاً راههایی برای کاهش دردها و رنجهایش میتوان یافت. آلام و پسلرزههای روحی و روانی زلزله تا مدتها دست از سر مردم زلزلهزده بر نخواهد داشت، اما قاعدتاً این حادثه نمیتواند جریان زندگی را مختل کند و شور زندگی باید همچنان برقرار بماند.
علاوه بر این در شماره بیست و سوم مجله ایرانمهر تصاویری از راهپیماییهای پرشور مردم در استانهای مختلف کشور در محکومیت آشوبها و اغتشاشات اخیر را مرور خواهیم کرد.
افزایش آمار مبتلایان به ایدز در همدان، «بادهایی که آبادانی را میبلعند»، «زمهریر زیر چتر ستارگان با صبح میآید»، «مشکلات چهارمین جاده زیبای دنیا» و «معادن خُرد مراتع یزد را میبلعد» از گزارشهای بخش جامعه این شماره مجله «ایرانمهر» است.
در بخش فرهنگ سراغ دیار فرهنگ و هنر میرویم، بیش از ۵ سال از وعده مسئولان برای بازسازی قدیمیترین کتابخانه عمومی و گنجینه ارزشمند مکتوب آن در استان فارس میگذرد ولی هنوز اقدامی جدی در این زمینه نشده است.
«اشکهایی که پشت پنجره فولاد تمنای شفاعت دارد»، «نوای قرآن شوکت را به شوکتیه بیرجند برگرداند»، «بابانوئل، مهمان ناخوانده شب چله امسال» و «مرهم هنرمندان بر یک فاجعه زیستمحیطی» از دیگر مطالب بخش فرهنگ و هنر شماره بیست و سوم «ایرانمهر» است.
طاقبستان یا همان نخستین انیمیشن صخرهای جهان در پی غفلت متولیان میراث فرهنگی استان شدیداً تحت تأثیر عوامل تخریبی بیولوژیکی و طبیعی قرارگرفته است. مشروح این گزارش را در این شماره از مجله «ایرانمهر» میخوانیم.
«تبریز۲۰۱۸»مهمترین رویداد گردشگری اسلامی، «احیای کهنترین سکونتگاه همدان»، «خطر تخریب بافت تاریخی گرگان را تهدید میکند» و «کویر مرنجاب پس از گذشت ۱۶ سال همچنان در انتظار ساماندهی است» و مرثیهای برای پایتخت وطنی «ورشو» از گزارشهایی است که برای خواندن آنها باید به بخش میراث مجله «ایرانمهر» مراجعه کنید.
بیش از یک دهه از رسمی شدن مرز باشماق مریوان میگذرد ولی این ظرفیت مهم تجاری و بازرگانی در استان کردستان همچنان با مشکلات و کاستیهای جدی مواجه است؛ برای خواندن این گزارش به بخش اقتصاد مجله «ایرانمهر» مراجعه کنید.
«چابهار نردبان توسعه شرق کشور»، «اَبَر پروژه» زنجان قربانی کجسلیقگی شد، «نسخه گیاهی برای درمان بیکاری»، «قصه زندگی در جوار غولهای نفت و گاز»، «قطار اردبیل،فرجام دویدن و نرسیدن ۱۴ نماینده»، کیوی مازندران بر شانه «کول برها» نشست و «گوجهفرنگی روی دست کشاورزان ماند» از دیگر گزارشهای این شماره مجله ایرانمهر است.
برای دریافت شماره بیست و سوم مجله «ایرانمهر» اینجا کلیک کنید.