مازندشورا: ساری - رئیس مجمع نمایندگان مازندران، نحوه ساماندهی سواحل را از معضلات مازندران برشمرد.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، عبداله رضیان بعدازظهر پنجشنبه در جمع مسئولان استان نحوه ساماندهی سواحل را یکی از معضلات استان نامید و تاکید کرد: سواحل ما دولتی شده به طوری که اغلب گردشگران نمی توانند از ظرفیت دریا به خوبی استفاده کنند و همواره از این موضوع گله مند هستند.

وی از نگاه تعاملی نمایندگان به توسعه استان سخن گفت و افزود: نمایندگان مجلس با هماهنگی مدیران استانی براساس تکلیف قانونی و رسالتی که  برعهده آنان است در بعد نظارتی و قانونگذاری همکاری لازم را برای توسعه استان خواهند داشت.

وی حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را نشان پایبندی آنان به ارزشهای انقلاب اسلامی دانست وافزود: مردم اعتقاد خود به ارزشهای نظام را نشان دادند و این مسئولیت مدیران و مسئولان است که از روزمرگی خارج شوند و به انتقادات گوش دهند و در جهت رفع نواقص و چالش ها اقدام کنند.

نماینده مردم قائم‌شهر، جوببار، سوادکوه و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی به برنامه محوری استاندار مازندران برای توسعه اشاره کردوآن را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: نمایندگان و همه مدیران استانی در هر مسئولیتی که هستند باید شفاف سازی را سر لوحه کار خود قرار دهند و با مردم صادق باشند.

رضیان مهمترین مشکل استان را تولید  پسماند و نحوه مدیریت این معضل  اعلام کردو ادامه داد:  هزار میلیارد تومان در بودجه ۹۷  برای ساماندهی معضل پسماند و عوارض زیست محیطی به تصویب رسید که این  مبلغ از محل مالیات نیم درصدی فروش کالاهای پسماندی اخذ می شود.

وی یادآور شد : قرار بود دو میلیارد دلار برای رسیدگی به وضعیت پسماندهای کشور با اولویت استانهای شمالی در نظر گرفته شود.

رضیان توجه به راههای مواصلاتی بین استانی و بین شهری  را خواستار شد و تصریح کرد: حل گره ترافیکی مسیر سوادکوه وتوجه به مسیر های کیاسر به دامغان و گلوگاه به دامغان به عنوان مسیرهای هدایت کننده برون استانی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی از فرسودگی راههای روستایی ابراز تاسف کردو گفت: اغلب راههای روستایی ما مربوط به دهه ۶۰ است و از آن زمان تا کنون ساماندهی نشده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس  خاطر نشان کرد: وضعیت بیمارستانهای استان ، مشکل آب ، نبود زیرساختهای مناسب آبرسانی  از مشکلات دیگر استان است.

رضیان  توجه به اقتصاد کشاورزی را مهم ارزیابی کردو افزود: بعد از رفع ممنوعیت واردات برنج بیش از ظرفیت تولید کشور برنج وارد کشور شده که این امر چالش جدی را برای بخش کشاورزی و فعالان این عرصه ایجاد کرده است.

نماینده مردم قائم‌شهر، جوببار، سوادکوه و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی از ظرفیت ۳۰ میلیارد دلاری فاینانس برای توسعه شبکه ریلی خبر داد و خاطر نشان کرد: از این میزان دو میلیارد دلار به بخش ریلی تهران به مازندران اختصاص پیدا کرد.

استان استانی توسعه نمایندگان میلیارد مازندران ساماندهی راههای مدیران سوادکوه اسلامی سواحل رضیان ظرفیت وضعیت پسماند معضلات دامغان کشاورزی روستایی شورای سیمرغ دانست مسئولان نماینده قائم‌شهر افزود جوببار ارزشهای