مازندشورا:به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان اردبیل، علی رحمتی مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان اردبیل به توسعه پایانه مرزی بیلهسوار اشاره کرد و گفت: ما قبلاً در چهار هکتار، ساختمان و تأسیسات مناسبی را در پایانه مرزی بیلهسوار افتتاح کردیم و توسعه این مجموعه در چهار هکتار دیگر در حال انجام است که در مجموع با تأمین اعتبار از طریق سازمان مرکزی و پرداخت ۱۵ میلیارد تومان به پیمانکار تا خردادماه این مجموعه تکمیل و به بهرهبرداری خواهد رسید.
رحمتی پیشرفت این پروژه را ۹۸ درصد اعلام کرد و افزود: ما تمامی بدهی پیمانکار را پرداخت کردیم و ساختمان آبرومندی را با تمامی امکانات و تجهیزات در پایانه مرزی بیلهسوار افتتاح و به بهرهبرداری خواهیم رساند.
وی از در حال احداث بودن راهدارخانه بودالالو و پنج ساختمان جدید به همت راهداری و حملونقل جادهای خبر داد و گفت: به غیر از ساختمان راه و ترابری سابق اردبیل که پیمانکار آن با انتشار آگهی به زودی انتخاب میشود پیمانکار راهدارخانه سرعین، گرمی، نمین و ساختمان مشگینشهر انتخاب شده و عملیات احداث آنها به زودی آغاز میشود.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان اردبیل به نصب ۲۴ دستگاه ثبت تخلفات سرعت در جادهها و محورهای مواصلاتی اشاره و تصریح کرد: ما همچنان در حوزه سختافزاری و نرمافزاری کارهای خوبی را دنبال میکنیم به طوری که تحولات اساسی در حوزه روکش آسفالت، خطکشی جادهها و محورهای مواصلاتی و عملیات تعمیر و نگهداری انجام میشود.
رحمتی اولویت اول را تأمین اعتبار برای خطکشی و نگهداری راههای شریانی اعلام و بیان کرد: امیدواریم با کمک فرمانداران و تأمین و تخصیص اعتبارات استانی بتوانیم در بخش خطکشی، ترمیم و نگهداری و توسعه راهها فعالیتهای خوبی را شاهد باشیم.
وی ادامه داد: به ازای هر کیلومتر آسفالت به عرض ۵.۵ متر ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است که در تأمین این اعتبار هنگفت باید فرمانداریها و شورای برنامهریزی استان و شهرستانها کمککار ما باشند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان اردبیل همچنین به تعدیل ۶۲ نفر نیرو در حوزه راهداری به دلیل پایان فصل کاری اشاره کرد و افزود: باید توجه کنیم که کار ما در حوزه راهداری محدود به فصل زمستان نیست بلکه ما در سایر فصول به نیروهای توانمند در شستشوی تابلوها، روشنایی معابر، خطکشی، نگهداری و تعمیر جادهها نیاز داریم و به هیچ وجه تأمین اوراق و پرداخت آن دردی از ما را دوا نمیکند بلکه با تأمین منابع اعتباری نقدی میتوان در این بخش فعالیتهای خوبی را انجام داد.