مازندشورا: به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران ، ربیع فلاح روز دوشنبه در نشست روسای دانشگاههای استان گفت : اشتغال دانش آموختگان یکی از محوری ترین موضوعات استان است که به صورت جدی در حال پیگیری است.
وی به سرمایه گذاری کلان دولت یازدهم در زیرساخت های آی تی و آی تی سی در مازندران اشاره کرد و افزود : با توجه به وجود زیر ساخت های فناوری در مازندران ، دانشگاهها در این حوزه می توانند بسیار نقش آفرین باشند.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت : دولت تدبیر و امید پیش از این بیش از یکهزار میلیارد تومان در حوزه فناوری اطلاعات در مازندران سرمایه گذاری کرد و این حوزه قرار است به کانون اشتغال آفرینی برای دانش آموختگان دانشگاهی تبدیل شود.
وی افزود : باید زمینه نقش آفرینی دانشگاهها را در حوزه های اشتغال و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی فراهم کرد که بنیاد نخبگان استان این ماموریت را دنبال می کند.
فلاح گفت : همسو با این رویکرد با 18 شرکت بزرگ فناوری اطلاعات کشور تفاهم نامه همکاری در حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مازندران امضا شده که قرار است بیش از 2 هزار میلیارد تومان در استان سرمایه گذاری کنند .
وی با تاکید بر این که برابر برنامه ریزی های صورت گرفته تا یک سال آینده چهار هزار شغل پایدار در بخش فناوری اطلاعات مازندران ایجاد خواهد شد ، افزود : گفتمان کار و تولید ثروت در حوزه فناوری اطلاعات باید در دانشگاهها عملیاتی شود و رویکرد دانشگاه به این حوزه تغییر یابد.
او ادامه داد : روسای دانشگاهها باید در جریان آخرین تحولات در بخش های مختلف قرار گیرند و آموزش های لازم را ببینند.
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران هم در این نشست گفت : دانشگاهها مهم ترین عامل تعیین کننده طرز رفتار و نگرش جوامع هستند .
علیرضا یونسی افزود مهم ترین چالش جامعه بشری را چالش علمی و فناوری دانست و افزود : دانایی ، ثروتی بزرگ به شمار می رود و جامعه و دانشگاه لازم و ملزوم همدیگرند.
وی سیاست محوری دولت تدبیر و امید را دوری از افراط و تفریط و تقویت همدلی و امید و نشاط در فضای جامعه دانست و گفت : دانشگاه ، بستر رشد و توسعه را فراهم می آورد و ما نیز به دنبال اشتراک مساعی و تجمیع ظرفیت ها با مراکز علمی و تحقیقاتی هستیم.
تفاهم نامه توسعه اشتغال پایدار در حوزه آی تی و آی تی سی مازندران اوایل ماه مهر امسال با حضور
معاون حقوقی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ساری امضا شد.
بر اساس این تفاهمنامه قرار است 18 شرکت بزرگ آی سی تی برای تقویت زیرساخت ها و ایجاد اشتغال برای چهار هزار فارغ التحصیل بیکار ، 2 هزار میلیارد تومان تا یک سال آینده در مازندران سرمایه گذاری نند.
این شرکت ها از بخش خصوصی استان تهران هستند و قرار است با این میزان سرمایه گذاری فرصت کسب و کار دیجیتالی را با استفاده از اینترنت در استان فراهم بیاورند.
در کنار انعقاد تفاهم نامه 18 شرکت های آی تی سی تهران ، 20 شرکت آی سی تی مازندران هم تقویت می شوند.
مازندران پس از کردستان دومین استانی است که تفاهم نامه توسعه اشتغال در حوزه آی سی تی و آی تی را امضاء کرد.
بر اساس اعلام وزیر ارتباطات ، در سال های اخیر بویژه در دولت یازدهم در مجموع بیش از 6 هزار و 500 میلیارد ریال در حوزه آی تی و آی سی تی مازندران سرمایه گذاری شد.
هم اکنون بر اساس آمارهای رسمی از 58 شهر مازندران 45 شهر دارای اینترنت نسل سوم ( G3) و 22 شهر دارای نسل چهارم است.
گزارش های رسمی حاکیست که 140 موسسه آموزشی با 220 هزار دانشجو در مازندران فعالیت دارند.
خبرنگار : سیدرضا هاشمی کرویی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
6990/1654