مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، حجتالاسلام مهدی تقیزاده ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه شهر دابودشت ضمن دعوت نمازگزاران به تقوای الهی، اظهار کرد: تقوای الهی مسیرهای متعدد دارد و در کنار همه امور است هر چند تقوا دقت لازم برای کسب منزلت، کمال و عزت ایجاد میکند.
وی افزود: یکی از ابعاد تقوای الهی تقوای اعضای بدن انسان است البته با توجه به سطحی که خداوند به ما داده باید برای کسب سعادت در مسیر زندگی بشریت گامهای اساسی برداریم.
امام جمعه دابودشت مازندران با اشاره به اینکه صیانت از همه نعمتها به ویژه اعضای بدن و جوارح رسالتی است که به دست ما قرار گرفت، تصریح کرد: اگر اعضای بدن حفظ نشود و به هرز برود در مقابل آنها مسؤولیت داریم اگر چه مطابق با موازین اسلامی از آنها بهرهبرداری نشود هم خود اعضا و هم ما مورد بازخواست و عذاب قرار میگیریم.
این مسؤول با بیان اینکه متأسفانه امروزه بیشتر نسبت به ظاهر توجه میکنیم، ادامه داد: در زمینه چشم فقط ظاهر را میبینیم هر چند با آن میتوان به چشم دل رسید، سیر الیالله، مکاشفه و طیالارض کرد.
*بیتقوایی باعث قرار گرفتن در مهلکه شیطان میشود
تقیزاده با اعلام اینکه چشم اگر در مسیر بندگی باشد به قرب الهی میرسد و اگر در مسیر گناه، هرزگی و چشمچرانی قرار گیرد خدایی نمیشود، گفت: تقوا باعث عاقبت به خیری شده و رستگاری را به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه بیتقوایی باعث میشود تا انسان در مهلکه شیطان قرار گیرد، ادامه داد: دیگر اعضای بدن هم باید مراقبت شوند.
تقیزاده یادآور شد: غیبت، تهمت و چشمچرانی نمیتوانند عزت بیاورند البته همه اعضا و جوارح نیازمند تقوا بوده و نیاز به حساب، صیانت و نگهداری در آن لازم است.
وی با بیان اینکه قلبمان ارزشمند است و باید مراقب شود، خاطرنشان کرد: در معاملات، مراودات، روابط و گفتوگو باید از آن مراقبت کرد هر چند کسبه میوهفروش به مغازه خود دزدگیر نمیزند ولی برای طلافروشی انواع لوازم نگهداری و مراقبت در نظر گرفته میشود.
امام جمعه دابودشت مازندران با تأکید بر اینکه تقوا به این معنی است که عالم را محضر خدا ببینیم، خدایی شده و خدا زندگی کنیم، بیان کرد: بداخلاقی تقوا نیست بلکه ایجاد مفسد میکند و جامعه را عقب انداخته و مردم را به التهاب میبرد.
*نباید به خاطر مقام دنیوی مردم را گرفتار کرد
این مسؤول با بیان اینکه هدف از آفرینش انسانها عزت از سوی خداوند برای آنها بوده است، ادامه داد: تکامل ایجاد پیشرفت و سعادت است پس نباید در گناه و ابزار آن غوطهور شد.
وی با اعلام اینکه انسان خلیفه خدا بوده و مهاجر الیالله میشود، افزود: باید در این راه از خود گذشت و به خدا رسید هر چند حب مال، مقام، جاه و اسیر هوای نفس شدن بیراهه را به همراه دارد.
امام جمعه دابودشت مازندران با اعلام اینکه نباید به دلیل مقام دنیوی مردم را گرفتار کرده و جامعه را درگیر کنیم، بیان کرد: انسان با تقوا روش زندگی خود را بر مسیر قرآن میگذارد و در گفتمان و عمل همگام با روش قرآن گام بر میدارد.
این مسؤول با قدردانی از مردم شهر دابودشت برای حضور افتخارآفرین در راهپیمایی 13 آبان، خاطرنشان کرد: باید توسط انسان سبک زندگی دینی رعایت شود و برگرفته از گفتمان دینی باشد البته این گونه نباشد که در راهپیماییها شعار مرگ بر آمریکا سر داده و در باطن با این کشور هماهنگ باشیم.
* گفتمان دینی از سعادت و عدالت بشریت سخن میگویند
تقیزاده با اعلام اینکه گفتمان دینی از سعادت، پیشرفت و ایجاد عدالت بشریت سخن میگوید و در آن ایجاد تفرقه، دورویی، تصرف در بیتالمال، تنگنظری و بیتفاوتی نسبت به حقالناس جایی ندارد، گفت: باید نسبت به گفتمانهای خود فردا شهادت دهیم.
وی با تأکید بر اینکه گفتمان شخص مؤمن بر اساس تقوای الهی بوده و سبک زندگی آن بر مبنای دستورات خداوند است، یادآور شد: اهمیت به ولایت موضوع بسیار مهمی است که میتواند سعادت و رستگاری را به همراه آورد.
امام جمعه دابودشت مازندران با بیان اینکه مسئله پوشش قبل از اسلام رایج بوده ولی حد و مرز آن را اسلام تبیین کرد، خاطرنشان کرد: اسلام در این زمینه راه را به ما نشان داده و در زمینه حجاب قانون آن را وضع کرد.
این مسؤول با بیان اینکه خداوند به ما برنامهای برای زندگی در مسیر تکامل داده است، یادآور شد: پوشش در مسیر الهی چند ویژگی دارد که نخستین آن ارزش و احترام زن است زیرا زن مسلمان در جامعه تجسم عفت و حجاب است.
تقیزاده بیان کرد: در جامعه اسلامی یک زن نماد عفت و حجاب است پس بیعفتی و بیحجابی خروج از مسیر اسلام است.
*خانوادهها نسبت به حجاب فرزندان حساس باشند
وی با بیان اینکه داشتن پوشش زنان جامعه را محترم میکند، گفت: دومین ویژگی حجاب و عفاف استواری، استحکام جامعه،ماندگاری و پایا بودن آن لاست.
این استاد حوزه علمیه با تأکید بر اینکه تبلور عفت و حجاب در خانه و خانواده است و فرزند با حجاب را خانواده و والدین تربیت میکنند، ادامه داد: دین اسلام بر زنان واجب کرده که حجاب داشته باشند هرچند هیچ مرجعی نمیتواند اجازه بدحجابی بدهد.
تقیزاده، حجاب و چادر را یادگار حضرت زهرا (س) دانست و تصریح کرد: باید زنان در سخن گفتن، راه رفتن و پوشش دقت لازم را داشته باشند زیرا اگر امروزه خانواده به مسئله امر به معروف و نهی از منکر فرزندان خود مبادرت نداشته باشد باید در آینده پاسخگو باشد.
انتهای پیام/86012/ذ40