تصمیم عجولانه و بدون پشتوانه شهرداری در ساماندهی مسافربرهای شخصی

مازندشورا: شهردار رویان نیز در این جلسه اظهار کرد: مسؤولان شهر و شهرستان گاهی به‌دلیل تصمیماتی که نقشی در آن نداشتند در تیر‌رس اعتراضات مردم هستند که از جمله آن تصمیم به ساماندهی خودروهای مسافربر شخصی مسیرهای روستایی توسط شهرداری‌ها بود

مازندشورا: جلسه شورای ترافیک شهرستان امشب متفاوت از جلسات گذشته و به‌صورت کارگروه مشورتی برگزار شد و بدون مقدمه بند بند صورتجلسات قبلی مطالعه و از مسؤولان مرتبط گزارش عملکرد و اجرای مصوبه دریافت شد.

شهرداران چهار شهر نور، رویان، ایزدشهر و چمستان، مدیر راهداری و حمل و نقل و رئیس پلیس راهور شهرستان به‌دلیل ارتباط موضوعی بیشتر مورد خطاب جلسه و ملزم به پاسخگویی بودند تا نتیجه اقدامات مصوبات قبلی بررسی و برای مواردی که به هر دلیل اجرایی نشده و یا موانع موجود تصمیم‌گیری و در اجرا و رفع موانع تسریع شود.

فرماندار شهرستان نور با قدردانی از حضور به‌موقع اعضای شورای ترافیک، تغییر روند جلسه را به اعضا گوشزد کرد و گفت: امروز می‌خواهیم ببینیم مصوبات قبلی تا چه میزان اجرایی و پیشرفت داشته و علت و موانع آن‌دسته از مصوباتی که اجرا نشده بررسی و با ارائه راهکار تصمیم جدی برای تسریع در اجرا گرفته شود.

هادی خنجری با اشاره به تخصیص اعتبارات ترافیکی از محل جرائم رانندگی به شهرداری‌ها خواستار انجام هزینه این اعتبارات در بحث رفع مشکلات ترافیکی هر شهر توسط شهرداران شد.

وی بر جمع‌آوری سرعت‌گیرهای سطح شهرستان تأکید کرد و گفت: این شهرستان بیشترین سرعت‌گیرها را نسبت به استان دارد که  پسندیده نیست و باید فرهنگ ترافیکی و رعایت قانون را تبیین و همه خودجوش سرعت قانونی را رعایت کنیم.

رضا نائیج‌نوری بخشدار مرکزی نور نیز در این جلسه از لزوم جابجایی 11 تیر برق در مسیر محور رویان گلندرود برای مرمت و آسفالت مسیر تعریض شده خبر داد.

رئیس پلیس راهور شهرستان نور نیز با انتقاد از استفاده نکردن از پل‌های عابر پیاده توسط مردم، اظهار کرد: این امر سبب افزایش تصادفات خودروها با عابران پیاده شده است.

علی نصیری در ادامه خواستار نصب دوربین پایش تصویری و سرعت سنج در شهرهای ساحلی شهرستان و معابر پر تردد شد.

تصمیمات عجولانه و بدون پشتوانه و مشکلات پس از اجرا

شهردار رویان نیز در این جلسه اظهار کرد: مسؤولان شهر و شهرستان گاهی به‌دلیل تصمیماتی که نقشی در آن نداشتند در تیر‌رس اعتراضات مردم هستند که از جمله آن تصمیم به ساماندهی خودروهای مسافربر شخصی مسیرهای روستایی توسط شهرداری‌ها بود.

احمد توکلی افزود: تنها بخشی از روستاهایی که توسط خودروهای مسافربر روستایی پوشش داده می‌شوند در حاشیه شهر و توابع بخش مرکزی شهرستان هستند و بیشتر روستاها در حوزه شهرستان نوشهر هستند که شهرداری رویان به آنان خدمات داده است و همین امر توقع آنان را بالا برده است.

وی ادامه داد: برخی از رانندگان با هیچ منطقی آشنا نیستند و هیچ حرف و سخنی را غیر از ادعا و خواسته خود قبول ندارند.

این مسؤول با اشاره به اینکه در حال حاضر بیشترین علت ترافیک خیابان شهدا و مشکلات حواشی آن وجود ایستگاه‌های مسافربرهای شخصی روستایی است، خواستار خروج خودروهای مسافربر شخصی روستایی از ناوگان تاکسیرانی شهرداری رویان شد.

شهردار رویان خواستار تصمیم‌گیری این موضوع در جلسه فرعی شورای ترافیک شد و ادامه داد: با توجه به توافقات و صورت جلسه‌های موجود و نیز با در اختیار گذاشتن یک دستگاه خودرو به پلیس راهور، بابت ایستگاه پلیس راهور که مصوب نیز هست تقویت شود.

 پیگیری اجرای طرح اصلاح هندسی و ترافیکی تقاطع  محور چمستان به لاویج و ورودی کشپل و استقرار کیوسک برای ساماندهی و کنترل مسافربرهای شخصی و مینی‌بوس‌رانی مسیر نور ـ نوشهر و جابجایی ایستگاه رویان ـ کاسگر محله از دیگر موضوعات طرح شده در این جلسه بود که مقرر شد در اسرع وقت پیگیری و نتیجه به شورای ترافیک شهرستان منعکس شود.

شهرستان رویان ترافیک شورای روستایی ترافیکی خواستار راهور گزارش خودروهای موانع مسافربرهای مشکلات ساماندهی مسافربر ادامه تصمیم شهرداری رعایت بیشترین نوشهر ایستگاه مرکزی روستاها شهردار اظهار پیاده پیگیری جابجایی موجود چمستان به‌دلیل بیشتر شهرداران اجرای عجولانه مسؤولان نتیجه مصوبات اشاره اعتبارات تسریع تصمیم‌گیری بررسی اجرایی شهرداری‌ها