مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از میاندورود، سید مرتضی موسوی ظهر امروز در جلسه برنامهریزی و ارائه راهکار عملیاتی در راستای پیشگیری، کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی که در دهیاری روستای اسرم این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری جلسات لازم است اما مهمتر از آن عملیاتی کردن تفکرات علمی جلسه در عرصه عمل در محلات لازم و ضروری است.
وی بیان کرد: اجرا در محلات باید با یک ساختار و نظم، وظایف کمیتهها مشخص شود و قبل آن باید موسسه غیرانتفاعی در این راستا تأسیس شود که در دل این موسسه کمیتههای مختلف با درگیر کردن افراد اثرگذار، نخبهها، دلسوزان و سپس پیادهسازی در روستا است.
رئیس بهزیستی میاندورود خاطرنشان کرد: در سطح اول اطلاعرسانی و آگاهسازی دوم مداخله فوری در مشکلات و سوم قادرسازی و بازتوانی افراد آسیبدیده که در هر مرحله راهکارهای متنوع و متعددی وجود دارد.
این مسؤول با اشاره به اینکه بیشتری فعالیت باید برای کودکان، زنان و نوجوانان صورت بگیرد، تصریح کرد: درباره فعالیت این مؤسسات کمیته بانوان، ورزش، اشتغال، آموزش، پیشگیری، نیازمندان، روابط عمومی، هنر و استعدادیابی و... کمیته مراکز تابعه در روستا است.
موسوی با تأکید بر اینکه باید بانک اطلاعاتی از تمام ظرفیتها و آسیبهای موجود داشته باشیم، یادآور شد: امر به معروف و نهی از منکر باید در پیشگیری، کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی در جامعه نهادینه شود و همه مردم در این باره باید نقش پررنگتری داشته باشند.
به گزارش فارس، ضرورت تشکیل مؤسسه خیریه فرهنگی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، راهاندازی کمیتههای تخصصی بهعنوان زیر مجموعههای مؤسسه خیریه فوقالاشاره، ضرورت توجه خانوادهها به در اختیار گذاشتن کودکان حدود سه سال به مهد کودکها، استفاده از آموزههای دینی در بعد تربیتی با عنایت به کارآمدی آنها، توجه دادن به والدین در نحوه رفتار و برخوردها واخلاق شخصی و اجتماعی بهدلیل الگوبرداری کودکان، استفاده از خیران در حوزههای مختلف با اولویتبندی آسیبها، انجام تبلیغات محیطی متناسب با آسیبهای اجتماعی موجود درسطح جامعه، محل و برگزاری نمایشگاه تهیه اطلاعات متناسب با آسیبها و بررسی آماری آنها از نظر کمی و کیفی از اهم موضوعات بیان شده در این جلسه بوده است.
انتهای پیام/86037/خ