مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، سید خالق سجادی، شامگاه چهارشنبه در نشست ستاد بحران این شهرستان اظهار داشت: به نظر میرسد اطلاع رسانی دقیق انجام نشده است و مرغهای سنتی در برخی از روستاها رها شدهاند که باید ضمن اطلاع رسانی مراقبت لازم انجام شود.
وی بر لزوم هماهنگی بین دستگاههای اجرایی برای رفع بحران در شهرستان تأکید کرد و افزود: جایگزینی سوخت دوم خبازی ها از مدتها قبل گوشزد شده است که باید نسبت به این امر اقدام میکردند.
وی گفت: با توجه به اینکه در فصل زمستان قرار داریم و مصرف سوخت افزایشیافته است انتظار داریم خبازی ها با فوریت نسبت به دوگانهسوز در مهلت ارائهشده اقدام کنند و در غیر این صورت نسبت به کاهش سهمیه آرد آنان اقدام میشود.
فرماندار بهشهر با اعلام اینکه بر اساس گزارشهای شرکت گاز بهشهر، مصرف گاز مصرفی این شهرستان از اواخر ماه گذشته تاکنون سیر صعودی داشته است، یادآور شد: بر اساس این گزارش مصرف سوخت بهشهر در ۳۰ آذرماه ۶۵۹ هزار مترمکعب در یک ۲۴ ساعت بوده است که این مصرف در تاریخ سوم دیماه به ۶۳۸ هزار مترمکعب رسیده و در تاریخ هفتم دیماه به ۷۰۷ هزار مترمکعب رسیده است که بیانگر عدم مصرف بهینه است.
سجادی گفت: در چنین وضعیتی اولویت اول ما پایداری گاز منازل مسکونی است و همچنین ادارات شهرستان از ۶ صبح تا یک بعدازظهر نسبت به گرمایش اقدام و سپس گرمایشی ها را قطع کنند و مدارس هم بعد از اتمام کلاسها نسبت به قطع گاز مصرفی در مدارس اقدام کرده و لوازم گازسوز را خاموش کنند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه از مهرماه سال جاری به واحدهای صنعتی و تولیدی اخطار داده شد که نسبت به تأمین سوخت دوم اقدام شود اکنون بعد از گذشت سه ماه اقدام مؤثری صورت نگرفته است و در بازدیدی که از ۴۸ مرغداری صنعتی انجام شد تنها ۱۱ مرغداری سوخت جایگزین دارند.
فرماندار بهشهر ادامه داد: اکنون هم برای تأمین سوخت دوم مرغداریها مشکلی وجود ندارد و افراد در اسرع وقت به شرکت نفت برای دریافت سوخت جایگزین اقدام کنند و این دریافت سوخت را بهروز سرما و یخبندان موکول نکنند که در آن زمان شاید جوابگو نباشند.
سجادی، نظارت بر بازار را هم از مسائل مهم دیگری عنوان کرد که باید در دستور کار قرار گیرند و در فصل سرما از افزایش قیمت وسایل گازسوز جلوگیری شود.