اختصاصی مازندشورا: علیاصغر یوسفنژاد درباره آخرین وضعیت منطقه آزاد، اظهار کرد: منطقه آزاد یک بحث تخصصی است و افرادی که اظهارنظر میکنند باید صلاحیت و اهلیت اظهار نظر را داشته باشند. وی، افزود: در نظام اداری دولت و در شورای مناطق عالی آزاد در این باره اظهار نظر میشود و طبق صلاحدید آنان و بررسی استنادات و مقایسه گزینهها امیرآباد مازندران به عنوان منطقه آزاد شناخته شد.
نماینده مردم ساری در بهارستان، با بیان اینکه در بسیاری از شاخصها امیرآباد از همه مناطق آزاد شمال ارجعیت دارد، گفت: با توجه به امکانات شاخصها و دستگاههایی که در منطقه مستقر است. همچنین این منطقه از نظر ظرفیت ترابری، حملونقل، صادرات، و توسعه نیز قابل توجه است. دو هزار و 200 هکتار وضع موجود است و تا 5 هزار هکتار امکان گسترش فضا هست و دستگاههایی که صاحبنظر بودند به درستی انتخاب کردند و بقیه باید به این انتخاب تمکین کنند.
یوسفنژاد تصریح کرد: در حال حاضر شورای عالی مناطق آزاد در این باره اظهار نظر کرده و دولت هشت منطقه را به مجلس ارائه کرده است و مجلس به خاطر برنامه ششم پنج ساله و قانون بودجه سال 96 فعلا فرصت پرداختن به این مسئله را ندارد. وی با بیان اینکه باید در مازندران یک منطقه آزاد وجود داشته باشد، افزود: هرجا مرجع کارشناسی نظر موافق بدهد حق مازندران باید محفوظ بماند. منطقه آزاد حق مازندران است و باید پیش از این حدود 20 سال قبل انتخاب میشد اما به علت اختلافنظرها این امر به تعویق افتاد و این اختلافنظرها به توسعه و پیشرفت استان ضربه میزند.
توزیع اعتبارات استانی گسترده شده است
وی، درباره تلاش نمایندگان جهت تخصیص بودجههای ملی برای شهرستان ساری گفت: تلاش کردیم برای دستگاههای اجرایی اتفاقات خوبی حاصل شود و برای زیرساختها اعتبارات خوبی تصویب شود. در بحث زیرساختها و کمک به پروژههای عمرانی اقدامات خوبی انجام شده و جهت مجلس در این امور مثبت بوده است. همچنین مصوب شد مشکل بازنشستگان، مرتفع شود و در برنامه ششم نیز احکام قابل دفاعی برای پیشرفت و بهبود در نظر گرفته شده است.
نماینده مردم ساری در بهارستان، افزود: با توجه به محدودیت منابع در توزیع آن، جهت دادن به مسائل اصلی و اساسی کلان مملکت، جهتگیری خوبی به ویژه به استانها شده و توزیع اعتبارات استانی به نسبت قبل که متمرکز بوده گسترده شده است. یوسفنژاد درباره اختصاص بودجه در شهرستان ساری گفت: تلاش برای دریافت اعتبارات استانی است تا تغییرات مثبتی در آن ایجاد شود و به تبعات آن برای شهرستان ساری و میاندرود نیز تلاش شده است.
تسریع عملیات گازرسانی به مازندران از خط کیاسر
یوسفنژاد، درباره رفع معضل گازرسانی، اظهار کرد: پروژه گاز رسانی به مازندران از خط 42 که از دوره هشتم مجلس طراحی شده بود چند سالی تاخیر داشت و با توجه به مشکلاتی که برای مردم ایجاد شده اجرای این پروژه تسریع شد و در جلسهای که با وزیر و معاون داشتیم از مسیر گازرسانی بازدید شد، خوشبختانه پیشرفت خوبی دارد و طبق قولی که داده شد در تابستان سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید. ضمن اینکه روستاهای مسیر گازرسانی نیز از این نعمت بهرهمند میشوند و اعتبارات خوبی برای احداث شبکهها در روستاها در نظر گرفته شده است.
وی، با ارزیابی عملکرد دولت، بیان کرد: دولت در برخی از موارد موفق بوده است و این امر غیر قابل انکار است. البته در برخی موارد نیز موفق نبوده است. ولی معدل و جمع جبری این عملکرد، یک نمره میانگین به بالا و قابل دفاع دارد. قطار اقتصادی- اداری از ریل خارج شده بود که در دولت فعلی برگشته است و شادابی و نشاط در برخی از زمینهها ایجاد شد. ضمن اینکه دولت در کنترل تورم موفق بوده است. باید این اقدامات با گذشته مقایسه شود
نماینده مردم ساری در مجلس، افزود: در شرایط فعلی دولت باید در بخش تولیدی و سرمایهگذاری روح جدیدی را با تزریق مالی و ارائه تسهیلات ایجاد کند و در مجموع برای چهار سال اول و برنامههایی که داشته توفیقاتی را کسب کرده است و این بستر و زیرساختی برای دوره دوم دولت است. البته مشکلاتی چون خشکسالی، خزانه خالی، کاهش قیمت نفت و رکود، مدیریت دولت را تحت تاثیر قرار داده است.