مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، سیف ظهر شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان، بابیان اینکه اقتصاد کشور ما در دوره قبل بهشدت تخریبشده بود، افزود: ایجاد بستر مناسبی که بتواند زمینه رشد و توسعه را فراهم کند نیازمند زمان است و بدون توجه به محدودیتها انتظار داشته باشند که معجزه و تغییر سریع، انتظار نابجایی است.
وی افزود: رشد اقتصادی منفی در دو سال پیدرپی بیانگر رکود ریشهدار است و تورم ۴۰ درصد و نوسانات شدید ارز، بیانگر این نابسامانیها بوده که با شروع کار دولت یازدهم این منحنیها در جهت اصلاح و ایجاد آرامش تغییر مسیر دادهاند و اقتصاد ما در مسیر درستی قرارگرفته است.
سیف بابیان اینکه هرکسی که یک ایده و پروژهای را مطرح کند را نمیتوان سرمایهگذار نامید، افزود: سرمایهگذار دارای ویژگیهایی است و باید یک حداقلهایی را با خود بیاورد و نشان دهد که از همه امکاناتش برای موفقیت این طرح استفاده میکند.
وی بابیان اینکه اگر در اقتصاد نوسانات پیشبینینشده زیاد وجود داشته باشد، سرمایهگذاری اتفاق نمیافتد، افزود: سرمایهگذاری متناسب افق پیش رو انجام میشود و اگر اقتصاد باثبات پیش رود، فرد با اطمینان بیشتر و در پروژههای درازمدت سرمایهگذاری میکند.
وی بابیان اینکه تلفیق یک سری منابع برای ایجاد ارزشافزوده، نیازمند عواملی است، ازجمله این عوامل را تخصص، بازار مناسب، کارگر فنی و ماهر برشمرد و افزود: مهمترین چیزی که باید موردتوجه قرار گیرد این است که کدامیک از این عوامل دچار محدودیت هستند.
سیف با اعلام اینکه، اکنون در اقتصاد خود تنگناهای مالی و تسهیلاتی داریم، افزود: حداقل چیزی که باید رعایت شود این است که از سرمایهای که داریم بهترین نوع استفاده را ببریم و در میان برنامهها نیز باید ببینیم که کدامیک بازدهی بیشتری دارد.
وی با اشاره به نقش استانداران گفت: استانداران، منابع نظام بانکی را نیز یکی از سرمایههای موجود منطقه خود در نظر بگیرند که در آنهم محدودیت وجود دارد و اگر با روشهایی میتواند افزایش یابد، به این امر کمک کنند.
ادامه دارد.....