مازندشورا: شهردارآنلاین: ‎رئیس موسسه گیاه پزشکی تهران گفت: برای از بین بردن این آفت به هیچ عنوان سمپاشی شیمیایی را تجویز نمی کنیم، مگر اینکه کار به صورت نقطه ای و تنها برای چند درخت محدود انجام شود.

مازندشورا:یوسفی؛ رئیس موسسه گیاه پزشکی تهران که برای ارائه توضیحات در خصوص  سفید بالک ها به شورای شهر آمده بود، گفت: آفت سفیدبالک اشتباها در ابتدا به عنوان مگس سفید نامیده می‌شدو با همین نام در فرهنگستان علوم به تصویب رسیده است.

وی با اشاره به اینکه تمام خانواده این آفت فاقد بیماری هستند و تنها می توانند از طریق تنفس یا چشم ایجاد تحریک کنند بیان داشت: افزایش این آفت دلایل متعددی دارد که از آن جمله می توان به پیدا کردن میزبان مناسب، تغییرات اکوسیستم، سرعت تولیدمثل بالا و کمبود دشمن طبیعی اشاره کرد.

یوسفی گفت: ضعیف شدن گیاهان، انتقال ویروس های گیاهی وهمچنین اثرات روانی نامطلوب برای شهروندان از جمله آسیب های این آفت هستند.

وی تاکید کرد: برای از بین بردن این آفت به هیچ عنوان سمپاشی شیمیایی را تجویز نمی کنیم، مگر اینکه کار به صورت نقطه ای و تنها برای چند درخت محدود انجام شود.

استفاده از سموم شیمیایی را ممنوع کردیم

همچنین محمدعلی مختاری؛ مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران
هجوم سفید بالک ها را به دلیل تخریب باغات و مزارع اطراف تهران دانست و گفت: سفید بالک‌ها آفت درجه 2 مزارع اطراف تهران هستند و در بسیاری از کشورها وجود دارند.

او با تاکید بر اینکه امسال سومین سال حضور سفید بالک‌ها در تهران است افزود: سموم شیمیایی به سرعت این آفات را از بین می‌برند اما ما استفاده از آنها را در تهران ممنوع کرده‌ایم. از سال 95 با روند کاهشی سفید بالک‌ها مواجه شدیم و امسال نیز تا نیمه مردادماه به جز دو الی سه منطقه محدود اصلا حضور نداشتند.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران بهترین راه حل حذف سفید بالک‌ها را سموم گیاهی خواند و ادامه داد: بهترین شیوه سموم گیاهی است که توسط ماموران شهرداری از یک بامداد تا 5 صبح این سم‌پاشی صورت می‌گیرد. البته حذف سفیدبالک‌ها نیازمند همکاری همه سازمان ها است و این آفت ضرری برای انسان و فضای سبز نداشته و کنترل آن با سرعت در حال انجام است.

تهران بالک‌ها شیمیایی شهرداری گیاهی اینکه بوستان‌ها مزارع اطراف بهترین امسال مدیرعامل محدود عنوان تجویز سمپاشی اشاره تاکید استفاده سفیدبالک ممنوع