تشریح اقدامات وزارت راه و شهرسازی در راستای بهبود وضعیت لجستیک در ۵ گام/ معرفی مدیران کریدورهای ترکیه- ایران- قطر و جاده ابریشم/ بررسی ترانزیت کشور و منطقه در کارگروه لجستیک/ شناسایی ۶۶ مشکل در حوزه ترانزیت کالا

مازندشورا: معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی در اولین همایش بین المللی لجستیک به تشریح اقدامات وزارت راه و شهرسازی در راستای بهبود وضعیت لجستیک در ۵ گام پرداخت و گفت: در حال حاضر آیین نامه مربوط به مراکز لجستیک در حال بازنگری است و امیدواریم به تصویب برسد.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی مهرداد تقی زاده معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی در اولین همایش بین المللی لجستیک که در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای بهبود وضعیت لجستیک اظهار داشت: پس از تشکیل معاونت حمل ونقل در وزارت راه و شهرسازی بلافاصله کارگروه لجستیک با حضور بخش دولتی و خصوصی و انجمن لجستیک تشکیل و جلسات آن هر دو ماه یکبار برگزار شد.

وی افزود: در گام دوم شمای کلی از ترانزیت کشور و منطقه ترسیم و ابهامات شناسایی شد و طرح تهیه شده در حضور وزیر راه و شهرسازی و معاونان و کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ارائه شد تا همه دست اندرکاران متوجه شوند باید برای بهبود شرایط دست به دست هم دهند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اقدامات بعدی بیان داشت: پس از ارائه طرح مکان یابی مراکز لجستیکی آغاز شد که امروز شاهد پیشرفت هایی در این زمینه هستیم.

تقی زاده خاطرنشان کرد: در گام آخر مشوق‌های سرمایه‌گذاری تهیه شد که پس از تایید وزیر راه و شهرسازی اعلام می شود.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ۶۶ مشکل در حوزه ترانزیت کالا فهرست شد گفت: مشکلات مربوط به دولت و بخش خصوصی و قوانین و مقررات شناسایی شد و سپس به رفع آنها اقدام گردید.

وی یادآور شد: خوشبختانه بخشی از این مشکلات برطرف شده است و می توانیم مسیر را ادامه دهیم و در حال حاضر آیین نامه مربوط به مراکز لجستیک در حال بازنگری است و امیدواریم به تصویب برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه گفت: مکان یابی مراکز لجستیکی از طریق مدل ریاضی در حال بررسی است.

تقی زاده با اشاره به انتخاب مدیر برای هر یک از کریدورهای عبوری از ایران تصریح کرد:  برای هر یک از کریدورها باید یک مدیر کریدور انتخاب شود که اولین مدیرکل برای کریدور شمال-جنوب انتخاب شد و به زودی مدیرکل های کریدورهای ترکیه-ایران-قطر و جاده ابریشم نیز انتخاب خواهند شد.

رئیس شورای سیاست گذاری این همایش در پایان به پتانسیل های موجود در شورای عالی هماهنگی ترابری اشاره کرد و گفت: دست اندرکاران حوزه حمل و نقل و لجستیم باید در نظر داشته باشند که ظرفیت مطرح شدن مشکلات در شورای عالی هماهنگی ترابری وجود دارد.

شهرسازی لجستیک معاون ترانزیت اشاره شورای مشکلات مراکز کریدورهای وزارت اقدامات شناسایی بهبود لجستیکی اندرکاران کریدور هماهنگی ترابری مدیرکل ارائه ادامه مربوط اولین ابریشم ترکیه وضعیت راستای بررسی منطقه تشکیل همایش کارگروه خصوصی