مازندشورا:یدالله غلام پور افزود: حدود 20 روز قبل از طریق شبکه های مجازی مطلع شدیم این شرکت نسبت به جذب راننده اقدام کرده بود در صورتی که باید ابتدا مجوزهای لازم را از شهرداری اخذ می کرد.
وی گفت: طبق ماده 9 قانون توسعه حمل و نقل و مدیریت مصرف سوخت، مدیریت حمل و نقل بار و مسافر در شهر و حومه با شهرداری است و مطابق ماده 32 قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی نیز شهرداری ها موظف هستند اشخاص حقیقی و حقوقی را که در حوزه حمل و نقل مسافر و بار در درون شهر فعالیت می کنند، در قالب شرکت های حقوقی و حقیقی ساماندهی و نظارت داشته باشند.
وی بیان کرد: اگر قرار باشد برابر این مواد قانونی یک مسافر در شهر از نقطه A به نقطه B جابجا شود باید از شهرداری و سازمان حمل و نقل بار و مسافر به نمایندگی از شهرداری مجوز دریافت کند.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند گفت: شرکت تاچ سی بدون اینکه به این سازمان مراجعه کند، شروع به فعالیت در این حوزه کرده که این موضوع پیگیری و به مراجع قانونی اطلاع رسانی و مکاتبه شد.
وی اظهار کرد: در این زمینه 2 اخطار کتبی به این شرکت مبنی بر فعالیت غیرقانونی و غیرمجاز صادر شد و منتظر هستیم از طریق مراجع قانونی نتیجه ای حاصل شود.
غلام پور افزود: تاکسی داری و آژانس های مسافری دارای پروانه فعالیت بوده اما کسانی که در حوزه اینترنتی در حال فعالیت هستند این کار را به عنوان شغل های دوم و سوم انتخاب کرده اند.
وی گفت: بنابراین عملکرد گروهی که شغل اصلی آنها حمل مسافر است تحت الشعاع کار این شرکت قرار گرفته که از طریق مجاری قانونی پیگیری خواهد شد.
وی عنوان کرد: این شرکت مدارکی را به سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند تحویل داده که مربوط به شهر مشهد بوده و ارتباطی به بیرجند ندارد.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند افزود: در این مدارک 2 پروانه بهره برداری از سازمان تاکسیرانی و سازمان بار شهری مشهد ارایه شد اما این مجوزها در بیرجند مورد قبول نیست.
وی تاکید کرد: برای ادامه فعالیت تاچ سی در بیرجند ابتدا باید درخواست کتبی به سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند ارایه شود و این سازمان نیز درخواست را بررسی و شهر را ظرفیت سنجی می کند.
وی گفت: در صورتی که شهر بیرجند برای فعالیت این شرکت ظرفیت داشته باشد لایحه ای طراحی و در اختیار شورای اسلامی شهر قرار می گیرد و با موافقت شورا برای این شرکت پروانه صادر خواهد شد.
به گزارش ایرنا 16 آذرماه جاری رئیس هیات مدیره شرکت تاچ سی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از آغاز به کار تاکسی هوشمند از 14 آذر ماه در بیرجند خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود 500 راننده در این زمینه جذب شده اند و برنامه داریم طی یکسال آینده برای 2 هزار راننده اشتغالزایی شود.
احسان صفار خراسانی افزود: تاچ سی یک اپلیکیشن دانش بنیان کاملا ایرانی است که هسته مدیریتی آن افراد آکادمیک و اعضای هیات علمی دانشگاه ها هستند.
وی با بیان اینکه سامانه هوشمند تاکسی در بیرجند به عنوان چهارمین شهر کشور آغاز به کار کرد گفت: قبل از این در شهرهای مشهد، اهواز و یزد فعالیت خود را شروع کرد و سرویس ارایه می دهد.
وی بیان کرد: تاچ سی اکنون در بیرجند با حدود 30 درصد کاهش قیمت نسبت به قیمت های عادی سرویس های تاکسی تلفنی در زمینه سرویس سواری ارایه خدمت می دهد.
صفار خراسانی گفت: سیستم توزیع سفر نیز برای آژانس ها و تاکسی تلفنی ها در نظر گرفته شده است که بر مبنای آن می توانند رانندگان خود را جذب تاچ سی کرده و برای افزایش 50 درصدی درآمد آنها نیز ضمانت می کنیم.
وی افزود: رانندگان نباید هیچگونه نگرانی نسبت به کسب و کارهای سنتی داشته باشند چون تاچ سی تنها شرکتی است که این خدمات را در کشور انجام می دهد.
وی عنوان کرد: تاچ سی به هیچ وجه امنیت مسافران و کیفیت خدمات را فدای کمیت و افزایش تعداد رانندگان نخواهد کرد لذا کاربران می توانند سفرهایی با آرامش کامل را تجربه کنند.
مازندشورا: شهردارآنلاین: رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند گفت: فعالیت سامانه تاکسی هوشمند (تاچ سی) در بیرجند فاقد مجوزهای لازم و قانونی است و برای ادامه فعالیت باید این مجوزها را بگیرد.