مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، احد جاودانی صبح سه شنبه در اولین نشست علمی – آموزشی گفتمان سازی در الگوهای رفتاری و مصادیق امربهمعروف و نهی از منکر در سالن فتح المبین سپاه پاسداران مرکز استان مازندران، گفت: فعالیتهای خوبی در امر آموزش در دستگاههای مختلف مازندران، و با بهرهگیری از کارشناسان خبره انجامگرفته است.
جاودانی افزود: بین مفهوم امربهمعروف و نهی از منکر و عاشورا، رابطه وجود دارد چراکه هدف مشترک بین این دو اصلاح جامعه بود. بنابراین میطلبد نسبت به اهمیت فریضه الهی امربهمعروف، تلاشهای بیشتر صورت گیرد.
معاون فرهنگ، آموزش و تحقیقات ستاد امربهمعروف و نهی از منکر بر تخصیص بودجه به این فریضه مهم، تأکید کرد.
حجتالاسلام سید جمالالدین میرمحمدی گفت: کتابها با رویکردهای فقهی درزمینهٔ امربهمعروف و نهی از منکر، زیاد است اما هیچکدام رویکرد اجتماعی، سیاسی و فرهنگی ندارد که باید کارشناسان مطلع و آگاه، دستبهقلم شوند و با نگاه تحقیقی و مباحث اقناء کننده، جامعه پسند و جوانپسند به این فریضه الهی، بپردازند.
وی افزود: جایگاه امربهمعروف و نهی از منکر در علوم اجتماعی نظیر علوم ارتباطات، روانشناسی، علوم سیاسی و ...، بسیار است و این فریضه مهم، ارتباط تنگاتنگ با حوزه علوم اجتماعی دارد که متأسفانه درباره این مهم، کاری صورت نگرفته است.
حجتالاسلام میرمحمدی گفت: نگاه علمی، فرهنگی و اجتماعی به امربهمعروف و نهی از منکر، تولید فکر و ایده پردازی متناسب بازمان و مکان، تولید محتوا با رویکرد دینی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ...، ارسال مطالب علمی ابتکاری جهت درج در نشریات سراسری، تدوین روششناختی ترویج این فریضه، آسیبشناسی روش، فرهنگ مردمی سازی فریضه بهعنوان یک اصل، کلینگری و پرهیز از جزیی نگری، ایجابی نگاه کردن و پرهیز از قوه قهریه، ورود خیرین در این عرصه، تنظیم استفتاء جدید و تخصصی از مراجع عظام از مواردی است که باید موردتوجه قرار گیرد.
وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت فریضه امربهمعروف و نهی از منکر در جامعه اما بودجهای به این مهم، تخصیص نمییابد.