مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، محمد خانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران استان، اظهار کرد: ظرفیتهای بسیار مناسبی در استان برای توسعه گردشگری وجود دارد و این ظرفیتها در سطح روستاها به صورت جدیتر وجود دارد.
وی با اعلام اینکه در اجرای طرح هادی با عقبماندگی مواجه هستیم، گفت: برای اجرا با محدودیتهای اعتباری مواجه هستیم، ممکن است 10 برابر اجرای طرح هادی هزینه در برداشته باشد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران اضافه کرد: عملیات اجرایی هزار و 400 روستا تکمیل و این روند در حال اجراست.
این مسؤول خاطرنشان کرد: بیش از 300 روستا فازهای بعدی در حال انجام است، برخی از روستاها فاز دوم در حال کار است، به صورت کلی فاز یک 750 روستا به اتمام رسیده است و بنا داریم با هماهنگی و مشارکت با دهیاری و همگام شدن با مردم جهشی در توسعه اجرای طرح هادی داشته باشیم.
خانی با اعلام اینکه میزان اعتبارات مصوب 64 میلیارد تومان بوده است، گفت: حدود 30 میلیارد تومان تخصیص گرفتیم که این تخصیص به صورت اوراق خزانه است.
وی ادامه داد: میزان اعتبار برای 63 روستا که تازه شروع شده و 566 روستا هم طرح نیمهتمام داریم که بنا داریم که بخشی را به اتمام برسانیم.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران با اعلام اینکه سال گذشته حدود 32 میلیارد تومان قیر از دولت گرفتیم، گفت: این اعتبار آسفالت معابر هزینه میشود، در طی سه سال گذشته حدود 202 کیلومتر از روستاهای مازندران آسفالت شده است.
این مسؤول بیان کرد: در سال 97 میزان قیر به اندازه سال 96 داریم که با خودیاری مردم میتوانیم زمینه آسفالت معابر را فراهم کنیم.
خانی در ارتباط با صدور سند روستایی مازندران، بیان کرد: در سال گذشته بیش از 14 هزار جلد سند روستایی در روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر توزیع شده است.
وی درباره توسعه مسکن روستایی یادآور شد: هدف از تشکیل این بنیاد ساخت خانه برای محرومان بود، در استان مازندران علاوه بر بازسازی و نوسازی در طی چند سال بیش از 200 هزار مسکن روستایی بازسازی و بهسازی شده است و روند ساخت مسکن روستایی از سال 84 تاکنون سرعت بیشتری گرفته است و در استان مازندران 50 درصد مسکن روستایی استان بادوام هستند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران از طرح ویژه بنیاد مسکن برای افراد محروم که تحت پوشش هیچ نهادی نیستند خبر داد و گفت: افراد دارای شرایط از 25 میلیون تومان کمک هزینه ساخت بلاعوض برخوردار میشوند که تاکنون 250 واحد مسکونی در استان از این طرح استفاده کردند.
این مسؤول یادآور شد: در حوزه بازسازی استان کرمانشاه بیش از 2 هزار و 500 واحد را برعهده گرفته است که با همکاری مردم و بانکها در حال انجام است.
خانی اضافه کرد: بیش از دو ماه از اجرای این طرح شروع شده است، تسهیلات بانکی، آواربرداری و اسکان در برنامه کاری است و پیشبینی میکنیم طی 18 ماه به اتمام برسد.
وی میزان تسهیلات بانکی را 40 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: 10 میلیون وام معیشتی و 6 میلیون تومان بلاعوض است و بحث پروانه ساخت هم به صورت رایگان انجام میشود که این طرح با نظارت سازمان نظام مهندسی به اتمام میرسد.
86004/ع