ورود آدمک‌ها به انتخابات شورای شهر ساری/ از پینوکیو تا روباه‌مکار

نامزدهای به ظاهر انسان اما به واقع آدمک‌هایی انسان نما با مکر و حلیه که در یادداشت‌های بعدی با جزیات به آن اشاره خواهد شد پا به عرصه انتخابات گذاشته‌اند.

مازندشورا: حدود ۲۰۰ روز دیگر انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا است و مازندشورا با رصد نامزدهای احتمالی انتخابات پیش‌رو در شهرهای استان و در راستای شناخت افکار عمومی از نامزدهای احتمالی اقدام به بررسی آنان می‌نماید.

پیش‌تر در یادداشت «حضور گسترده نامزدهای با کیفیت در انتخابات شورای شهر ساری/ پایان بیش‌فعالی صاحبان درهم و دینار» اشارات کلی از وضعیت نامزدهای احتمالی ساری داشته‌ایم.

اینک براساس رصد مازندشورا از فضای فعالیت‌های غیر رسمی و دیدارهای محفلی برخی از نامزدها درمی‌یابیم با وجود نامزدهای با کیفیت و اصلح در میان نامزدهای احتمالی شاهد نامزدهایی از جنس فریب و نیرنگ نیز می‌باشیم، به نحوی که شاید به لحاظ کیفیت منفی در میان نامزدهای احتمالی این دوره و همه ادوار گذشته انتخابات پارلمان شهری مرکز استان سرآمد باشند.

نامزدهای به ظاهر انسان اما به واقع آدمک‌هایی انسان نما با مکر و حلیه که در یادداشت‌های بعدی با جزئیات به آن اشاره خواهد شد پا به عرصه انتخابات گذاشته‌اند.

از آنجایی که آنها را آدمک و پینوکیو نام نهادیم در ادامه مروری می‌کنیم بر داستان پینوکیو؛

پینوکیو (Pinocchio) یکی از شخصیت‌های مشهور ادبیات کودک است که ابتدا در کتاب “ماجراهای پینوکیو” نوشته کارلو کلودی (Carlo Collodi) در سال ۱۸۸۳ معرفی شد.

داستان پینوکیو

پینوکیو داستان یک پسرک چوبی است که توسط نجاری به نام ژپتو ساخته می‌شود. ژپتو، که مردی تنهاست و آرزو دارد فرزندی داشته باشد، پس از ساختن پینوکیو، از یک پری خوب (که گاهی پری آبی یا پری رنگ‌آبی نامیده می‌شود) می‌خواهد که پینوکیو جان پیدا کند و به یک پسر واقعی تبدیل شود. پری به او جواب می‌دهد و پینوکیو زنده می‌شود، اما او همچنان یک عروسک چوبی است و باید ثابت کند که لیاقت تبدیل به یک پسر واقعی را دارد.

پینوکیو در طول داستان با بسیاری از چالش‌ها و اشتباهات روبه‌رو می‌شود که بیشتر آنها به دلیل دروغ‌گویی و عدم مسئولیت‌پذیری اوست. ویژگی خاص پینوکیو این است که هر بار دروغ می‌گوید، بینی او بلندتر می‌شود.

شخصیت پینوکیو:

پینوکیو به عنوان یک شخصیت چوبی که دروغ‌گویی و فریب‌کاری‌هایش موجب دردسرهای فراوان می‌شود، در ظاهر با شعارهای انسان‌دوستانه و اخلاقی ظاهر می‌شود، اما در عمل اهداف پشت‌پرده‌ای دارد که تنها به منافع شخصی خود توجه می‌کند.

مازندشورا در سلسله‌ یادداشتی‌هایی از پینوکیوهای انتخابات شورای شهر ساری، پدر ژپتوها و روباه‌های مکار خواهد گفت.

انتخابات شوراها ساری پینوکیو